FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Solid Wood Summit

Éppen egy hónapja zárult a Weinig online rendezvénysorozata, a Solid Wood Summit. 3 napon keresztül kínáltunk érdekes programokat vevőinknek és minden kedves érdeklődőnek. Interjúk, szakmai beszélgetések, előadások, élménybeszámolók és esettanulmányok hangzottak el.

Aki esetleg lemaradt róla, minden előadást – ingyenes regisztrációt követően, német vagy angol nyelven- visszanézhet a WEINIG médiatárban: experience.weinig.com

Az esemény utómunkálatai még javában zajlanak, de annyit már most elárulhatunk, hogy angol és német nyelvű stream-csatornáinkon keresztül több, mint 4000 érdeklődőt értünk el. Előzetesen több, mint 1500 felhasználó regisztrált az előadásokra.

A részvételtől még az időeltolódás sem riasztotta el a szakembereket. Mianmarból, Vietnamból, Braziliából, Bolíviából és a világ számos más országából sokan bekapcsolódtak a programjainkba.

Nem csupán ezek a számok tükrözik a nagy érdeklődést és sikert. A sok pozitív visszajelzés is ezt erősíti.
A szlovák IKEA-tól már a Solid Wood Summits utolsó rendezvényén nagy dicséretet kaptunk a szervezésért és az aktuális témaválasztásért.

Zárásként még további, hozzánk érkezett e-mailekből szeretnék idézni:

  • „Szívből gratulálok a sikeres rendezvényhez!”
  • „Nagyon informatív és jól szervezett program. Szerencsés megoldás volt három délutánra felosztani a témákat, külső és belső szakértőket meghívni, a nézőket interaktív módon bevonni. Dicséret illeti a műsorvezetőt is. Szívesen jövünk máskor is!”
  • „Gratuláció a Solid Wood Summit 2021 csapatának!
  • „Nagyon köszönjük a profi lebonyolítást és az előkészületeket! Azt gondolom, hogy a jövőben egyre nagyobb igény mutatkozik majd ilyen online előadásokra és prezentációkra!
  • „Szuper és mindenekelőtt időtakarékos megoldás!!“

Az ilyen és ehhez hasonló visszajelzések megerősítenek bennünket abban, hogy jó irányba haladunk!


A Weinig gépek kizárólagos magyarországi értékesítője és szakértője a Greenteam Kft.

forrás: Greenteam Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Weinig fafeldolgozási innovációja

Következő cikk

Szlovák nemzeti parkok reformjaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések