FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Asus-Ikea közös bútorfejlesztése

Októberben világszerte elérhetővé válnak az IKEA és a Republic of Gamers (ROG) kifejezetten gamerek számára kifejlesztett új termékei.

„A gamerek világszerte ismerik és szeretik a ROG márkát, és bíznak benne, hogy a piac legizgalmasabb játékinnovációit nyújtja. Az IKEA szakértőivel kötött új partnerségünk lehetővé teszi a ROG számára, hogy otthonukban új és érdekes lehetőségeket találjunk a gamerek örömére” – mondta el a bejelentés kapcsán Kris Huang, az ASUS Gaming Gear and Accessory Business Unit vezérigazgatója.

Az új gamer termékválaszték a PC-játékosokat célozza meg, és a következő hat termékcsaládot foglalja magába: UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UTESPELARE és HUVUDSPELARE – írja közleményében az IKEA. Ebből az UPPSPEL termékeket a ROG-gal együtt tervezték.

A termékválaszték összességében több mint 30 újdonságot tartalmaz, beleértve a bútorokat – gamerasztalokat és -székeket, valamint egy fiókos elemet –, a kiegészítőket – egy bögretartót, egér-kábelvezetőt, nyakpárnát, gyűrűs lámpát – és még sok mást. Az új termékcsalád különböző árkategóriájú játékasztalokat és székeket kínál a különböző célcsoportok igényeinek kielégítésére.

„Az a célunk, hogy termékeink jobb ergonómiát és funkciókat kínáljanak, így a játékosok még jobbak lehessenek abban, amit csinálnak, anélkül, hogy szükségtelenül terhelnék a testüket – tulajdonképpen jobb sportolók legyenek” – tette hozzá Jon Karlsson, az IKEA tervezője.

Az újdonságok fokozatosan válnak megvásárolhatóvá októbertől a magyar IKEA áruházakban.

forrás: 24.hu

Előző cikk

A magyar erdők az emberek egészségét szolgálják

Következő cikk

Új bevételi rekord a Jysknél, koronavírus ellenére



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések