FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Követés

Közelgő események

Fabunio Design Selection

A Fabunio (Magyar Fa- és Bútoripari Unió) a budapesti OTTHONDesign Ősz programsorozat keretein belül, 2021. november 5-től 7-ig ingyenes kiállítási lehetőséget biztosít olyan kreatív faipari szakemberek és vállalkozások számára, akiknek van piacképes termékük, és ezt szeretnék eljuttatni potenciális vásárlóikhoz, azaz az OTTHONDesign Ősz közönségéhez.

A kiállítás célja, hogy a kezdő szakemberek (kortól és cégmérettől függetlenül) a szélesebb közönség előtt is bemutatkozhassanak, illetve hogy párbeszédet kezdeményezzen a tervezők, a gyártók és a vásárlók között.

A pályázat nyitva áll bármilyen bútoripari termék vagy fából készült alkotás előtt, legyen az szobor, játék, belsőépítészeti dekoráció vagy mindennapi használati tárgy.

A pályázat célja bemutatkozási lehetőség nyújtása kezdő faipari szakemberek és vállalkozások számára(kortól és cégmérettől függetlenül), valamint párbeszéd kezdeményezése a tervezők, a gyártók  és a vásárlók között.

Olyan természetes személyek és cégek jelentkezését várjuk, akik az elmúlt 5 évben léptek a fa-és bútoripar területére, rendelkeznek saját termékkel, illetve vállalják, hogy a kiállítás ideje alatt a standon személyesen is jelen lesznek.

Bármilyen bútoripari termékre vagy fából készült alkotásra nyitottak vagyunk, legyen az szobor, játék, belsőépítészeti dekoráció vagy éppen mindennapi használati tárgy. Az alkotásnak / terméknek mindenképpen legyen ára, tehát eladásra és ne csak bemutatásra, kiállításra szánd! A terméked lehet egyedi, kis, közepes vagy nagy szériában gyártott is. Mindenképpen fontos, hogy ne egy prototípus fázisban lévő munkával pályázz!

A FABUNIO DESIGN SELECTION kiállításon való részvétel ingyenes, de a limitált standméret miatt pályázathoz kötött.

Jelentkezz, és mutasd meg, mire képes a magyar faipar!

Együttműködő partnereink: Hungexpo / OTTHONDesign Ősz

Bővebb információ, pályázati kiírás itt olvasható.

forrás: FABUNIO

Előző cikk

Botanikus Kertek Világszövetsége

Következő cikk

NEFAG-os győzelem a lövészversenyenStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Total
1
Share