FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Felkérés kutatásban való részvételre

Az Interreg AT-HU 166 Eduwood faipari oktatásfejlesztési projekt részeként felmérést végzünk a faipari szereplők körében.

Faipari Tudományos Alapítvány (Sopron) és az Innovációs és Trendkutató Intézet (Graz) az “EDUWOOD” közös projektben, határokon átnyúló osztrák-magyar online tudásmegosztó (skillshare) platformot fejleszt a fa- és bútoripar számára.

Munkánk során az oktatási rendszereket is megvizsgáljuk, és fejlesztési javaslatokat fogalmazunk meg a munkaerőpiac követelményei szem előtt tartva.

Célunk, hogy a tanulók és a hallgatók lehetőséget kapjanak közös projekteken való részvételre, műhelymunkák szervezésére, tapasztalatcserére és tudásmegosztásra.

A Faipari Tudományos Alapítvány elnökeként szakmai segítségét szeretném kérni egy online kérdőív kitöltése által. 

Kérjük támogassa munkánkat és töltse ki kérdőívünket, mely a következő linken érhető el:

https://www.survio.com/survey/d/J9T7A3U6N5D1L9H6T


A felmérés 8-10 percet vesz igénybe. Az összegyűjtött adatokat bizalmasan kezeljük, és a kapott válaszokat csak összesített formában, statisztikai adatokként használjuk fel.

Számítunk támogatásukra és véleménytényükre, hogy a lehető legjobban szervezhessük a vállalatok és az oktatási intézmények közötti együttműködést.

Köszönjük szépen segítségét!

Üdvözlettel:

Pakainé dr. Kováts Judit
elnök, Faipari Tudományos Alapítvány
eduwood@fatahungary.hu
Előző cikk

Új kártevő az európai erdőkben

Következő cikk

Erdőkár bejelentési határidők



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések