FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

EduWood oktatási platform

Szeretettel meghívjuk a Pannon Fa- és Bútoripari Akkreditált Innovációs Klaszter őszi klasztertalálkozó rendezvényünkre, melynek keretében bemutatásra kerül az EduWood faépítészeti és bútoripari oktatási platform.

A rendezvényen szeretettel várjuk azon egyéni- vagy társas vállalkozások képviselőit is, akik bár nem tagjaik klaszterünknek, de érdeklődnek az innovatív megoldásnak számító, a fa- és bútoriparban példaértékű platform iránt.

A felület célja, hogy lehetőséget biztosítson a faipari oktatási intézmények és faipari vállalkozók közötti a szakmai témák megbeszélésére, tapasztalatcserére, kapcsolattartásra, valamint workshopokon való részvételre is.

Ismerje meg és éljen Ön is a platform adta lehetőségekkel, illetve segítse a hatékony tanulást egyszerű tartalommegosztás által. 

Támogassa Ön is a fa- és bútoripari képzés fejlesztését!

Várunk minden kedves érdeklődőt szeptember 16-án 11:45-kor kezdődő előadáson a Soproni Egyetem főépületének II. emeletén található 7-es teremben!

Jelentkezés ezen a linken lehetséges 2022. augusztus 22-ig.

A platform az Interreg V-A Ausztria-Magyarország program keretein belül, az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) támogatásával megvalósuló és futó „EduWood” projekt keretein belül került megvalósításra. Bővebb információ a projektről és a platformról: https://app.eduwood.org/welcome

forrás: Faipari Tudományos Alapítvány

Előző cikk

Ökológiai Kutatóközpont állásfoglalása

Következő cikk

Tűzifakiviteli szándék bejelentéseStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

EESZT küldöttgyűlés

Az Erdészeti és Energetikai Szaporítóanyag Terméktanács összejövetelén nagy hangsúlyt kaptak az aktuális erdészeti szakpolitikai ügyek, így a szaporítóanyag-termelés…
Total
0
Share