FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

EduWood oktatási platform

Szeretettel meghívjuk a Pannon Fa- és Bútoripari Akkreditált Innovációs Klaszter őszi klasztertalálkozó rendezvényünkre, melynek keretében bemutatásra kerül az EduWood faépítészeti és bútoripari oktatási platform.

A rendezvényen szeretettel várjuk azon egyéni- vagy társas vállalkozások képviselőit is, akik bár nem tagjaik klaszterünknek, de érdeklődnek az innovatív megoldásnak számító, a fa- és bútoriparban példaértékű platform iránt.

A felület célja, hogy lehetőséget biztosítson a faipari oktatási intézmények és faipari vállalkozók közötti a szakmai témák megbeszélésére, tapasztalatcserére, kapcsolattartásra, valamint workshopokon való részvételre is.

Ismerje meg és éljen Ön is a platform adta lehetőségekkel, illetve segítse a hatékony tanulást egyszerű tartalommegosztás által. 

Támogassa Ön is a fa- és bútoripari képzés fejlesztését!

Várunk minden kedves érdeklődőt szeptember 16-án 11:45-kor kezdődő előadáson a Soproni Egyetem főépületének II. emeletén található 7-es teremben!

Jelentkezés ezen a linken lehetséges 2022. augusztus 22-ig.

A platform az Interreg V-A Ausztria-Magyarország program keretein belül, az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) támogatásával megvalósuló és futó „EduWood” projekt keretein belül került megvalósításra. Bővebb információ a projektről és a platformról: https://app.eduwood.org/welcome

forrás: Faipari Tudományos Alapítvány

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Ökológiai Kutatóközpont állásfoglalása

Következő cikk

Tűzifakiviteli szándék bejelentése



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések