FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

OTTHONDesign ŐSZ – Élettel teli otthon

Otthonunk nem csak egy lakóhely, hanem életünk központja. Itt éljük mindennapjainkat akár egyedül, akár családdal. Ez az a hely, ahol biztonságban érezzük magunkat, ha kell, ide vonulunk el a világ zajától, itt töltődünk fel, pihenünk. Egy lakás berendezéséhez, átalakításához, igazán otthonossá tételéhez számos inspirációra, ötletre, szakmai tanácsokra is szükség van. Ebben nyújt segítséget azOTTHONDesign Ősz kiállítás és vásár a HUNGEXPO területén.

November 5-7. között az OTTHONDesign Ősz 3. alkalommal kínál lehetőséget az otthon kialakítását, belső helyiségek berendezését szolgáló termékkörök feltérképezésére. A kiállítók kínálata mellett speciális egyedi bútorok, design termékek, kiegészítők, tanácsadások, bemutatók, várják majd a látogatókat. Az idei kiállítás már a teljesen megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ vadonatúj H pavilonjában várja az érdeklődőket.

A kiállítók által hozott termékek között található többek között bútor, burkolat (hideg és meleg), kandalló, kályha, design kiegészítők, szőnyegek, lakástextil, de még ajtó-ablak, pénzügyi szolgáltatás, tanácsadás is.

KIÁLLÍTÓI LISTA

Programok

Magyar Design Pop Up Store néven ismét hazai tervezők hozzák el design kiegészítőiket, kisebb design bútoraikat, melyek a helyszínen azonnal meg is vásárolhatók. De ha az aktuális kínálatban nem pont az van, amit szeretnénk, a jelen lévő tervezőkkel akár meg is beszélhető és megrendelhető az egyedi design tervezésű tárgy az otthonunkba.

Az OTTHONDesign Ősz kiemelt szakmai partnere, a Lakberendezők Országos Szövetsége ingyenes lakberendezési tanácsadást is tart a helyszínen, melyen majd előzetes bejelentkezés alapján lehet részt venni. a kiállítás színpadára pedig szakértői beszélgetésekkel készülnek, mely a látogatók számára hasznos tanácsokkal szolgálhat egy lakásfelújítás előtt.

A design fókuszú és gasztronómiai kiadványairól híres BOOOK kiadó is jelen lesz, így színvonalas kiadványaiból is válogathatunk, akár már a karácsonyi ajándékozásra gondolva.

A SZETT ( Szőnyegtervezők Társasága ) tervezőinek egyedi tervezésű szőnyegeit, textilképeit, akusztikai paneljeit, takaróit, párnáit, bútorszöveteit, dekor tárgyait is megismerheti a nagyközönség, együttműködve magyar társtervezők bútoraival. A textilkészítésbe pedig interaktiv programok segítenek betekintést nyerni.

forrás: HUNGEXPO

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Japán útja a karbon semlegesség felé

Következő cikk

Fa Világítótorony a COP26-ra



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések