FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Fabunio – OTTHONDesign Ősz, november 5-7.

Hagyományainkhoz híven idén is jelen leszünk a Hungexpo őszi rendezvénysorozatán. November 5-én, a kiállítás első napján, Wilhelm Gábor, a Fabunio elnökének megnyitóbeszéde után Halasi Rita Mária designszakértő előadására invitálunk: Trendek – Milánó után, pandémia alatt címmel.
Az előadást követően egy kerekasztal-beszélgetést hallgathatunk meg, melynek témája: Kreatív üzleti stratégiák a bútoriparban. A Fabunió bútorkiállítása péntektől vasárnapig látogatható.

Regisztrálni szeretnék

Programjaink

Milánó után, pandémia alatt

Halasi Rita Mária Designelőadása
Időpont: 2021. november 5. 14:00-tól
Helyszín: Hungexpo, H pavilon

Kreatív üzleti stratégiák a bútoriparban

Kerekasztal-beszélgetés
Időpont: 2021. november 5. 14:30
Helyszín: Hungexpo, H pavilon

Résztvevők:
Árkossy Tamás, ügyvezető, Árkossy Bútor Kft. / Széll Viktor, ügyvezető, Protosel Kft. / Multipraktik Varkoly Zoltán, ügyvezető, Varkoly Fiai Kft. / HOMM Bútor Halasi Rita Mária, designszakértő

Melyek a hazai bútor- és faipar legnagyobb kihívásai? Milyen kreatív válaszok adhatók a problémákra? Tényleg a design és a saját fejlesztésű termék lenne a megoldás?

Három kkv aktuális fejlesztésein keresztül három lehetséges irányt mutat be a Fabunió. Részint a Fabunió design standján, egy kiállítás formájában, részint az azt kísérő kerekasztal-beszélgetésen, ahol az ügyvezetők saját tapasztalataikon keresztül mesélnek az útkereséseikről, valamint a designhoz fűződő viszonyukról.

FabunioDesignSelection

Kiállítás a Fabunio Design szervezésében

A Fabunio Design munkacsoport ez alkalommal három tagvállalatunk új, designerekkel való együttműködés által létrejött bútorait mutatja be, melyek a Magyar Divat & Design Ügynökség design Lab inkubációs programjának támogatásával valósultak meg: a kiállításon bemutatkozik a LOOP Bútorcsalád (Árkossy Bútor Kft.) , a MATCH moduláris kanapé (Homm Bútor) és a Zenélő szekrény (Multipraktik Kft.).

forrás: FABUNIO

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Faültetés a Magyar Tudomány Ünnepén

Következő cikk

A fa világa fesztivál a COP26 mentén



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések