FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Díjazott faipari vállalkozások

A korábbi évek hagyományaitól eltérően – az egészségügyi veszélyhelyzetre tekintettel – a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BMKIK) elnökségi ülésén adták át a kamarai díjakat, a kamara békéscsabai székházában.

Az Év Békés Megyei Ipari Vállalkozása 2020 díjat a gyomaendrődi Hídknap Faipari Kft-nek ítélte oda a BMKIK Elnöksége, melyet Knapcsek Lajos, a cég tulajdonos- ügyvezetője vette át. A cég 2001-es alapítása óta a termelésre fókuszálva, piacképesen, eredményesen gazdálkodik, egyenletes, jó teljesítményt biztosítva jelentősen hozzájárul a megye gazdaságának fejlődéséhez.

Az Év Békés Megyei Kézműves Vállalkozója 2020 díjat a békéscsabai Lengyel Mátyás ács- állványozó mester vette át. 50 éve dolgozik a szakmában, 20 éve a szakmája mestere. Több mint két évtizede egyéni vállalkozóként tevékenykedik, gyakorlati és szakoktatóként ács, állványozó, zsaluzó, dúcoló, tetőfedő szakmákat oktat.

borítóképünkön: Lengyel Mátyás, Knapcsek Lajos, dr Orosz Tivadar, Tímár Elcock Barbara, Szabó Géza és Vozár Márton /Fotó: BMH/

forrás: BEOL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Építkezz környezetbarát módon

Következő cikk

1000 tölgyfa a Notre Dame helyreállításáhozStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Pintér Ottó Sándor [67]

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Pintér Ottó Sándor okleveles erdőmérnök, nyugalmazott erdészeti igazgató, az Országos Erdészeti Egyesület Kaán Károly-emlékéremmel…