FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Meble Polska 2022

A világjárvány miatti szünet után a Meble Polska nemzetközi bútorkiállítás 2022. február 22-25. között ismét Poznańban kerül megrendezésre. A lengyel és külföldi kiállítók és látogatók nagy érdeklődést mutattak a rendezvényen való részvétel iránt.

A rendezvény minden évben összegyűjti Lengyelország vezető bútorgyártóit és több ezer bútorvásárlót a világ minden tájáról. Minden jelentős kiállító, valamint számos olyan vállalat, amely úgy döntött, hogy először mutatja be termékkínálatát Poznańban, már lefoglalta standját a 2022-es kiadásra.

“Továbbra is fogadjuk a poznani bútorvásáron való részvétel iránt érdeklődő gyártók jelentkezését. Javasoljuk, hogy ne halogassuk tovább a döntést, mivel a csarnokokban jelenleg nagyon korlátozott a rendelkezésre álló kiállítási terület” – mondta Józef Szyszka, a Meble Polska igazgatója. A regisztrált kiállítók listája a www.meblepolska.pl oldalon érhető el.

A bútorgyártók kiállítását kiegészíti a Home Decor Interiors szakvásár, ahol a kiállítók bemutatják a legújabb trendeket a dekoráció, a szövetek, a világítás, valamint a konyha- és fürdőszobai berendezések terén.

A Grupa MTP szerint a Meble Polska közelgő kiadásán a kiállítók, a látogatók és a személyzet biztonságának garantálása a szervezők számára kiemelten fontos. Minden lehetséges biztonsági óvintézkedést megtettek a Legfelsőbb Egészségügyi Felügyelet ajánlásainak megfelelően. Ezek közé tartozik az egy négyzetméternyi kiállítási területre jutó maximális létszám betartása, a száj és az orr kötelező eltakarásának ellenőrzése, a felületek rendszeres fertőtlenítése, a folyosók szélesítése és a csarnokok fokozott szellőztetése.

De ez még nem minden. “A fontos külföldi vásárlócsoportok képviselőivel folytatott megbeszélések alapján elvárják, hogy további intézkedéseket hozzunk a vásár résztvevőinek biztonsága érdekében. Ezért döntöttünk úgy, hogy más külföldi bútorvásárokhoz hasonlóan belépési korlátozásokat vezetünk be” – mondta Józef Szyszka. A Meble Polska területére csak beoltott, gyógyult és tesztelt személyek léphetnek be.

A Meble Polska vásár azt állítja magáról, hogy a világ legnagyobb kiállítása a lengyel bútorgyártók termékeiből. A közép- és kelet-európai bútorvásár legutóbbi, 2020 februárjában, nem sokkal a világjárvány kitörése előtt megrendezett kiadásán 69 országból több mint 22 000 ember vett részt. A látogatók 38 százaléka külföldi bútorvásárló volt.

szerk: Tóth János, forrás: MöbelMarkt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Halászlé a kórházudvaron

Következő cikk

Építőipari cégek sora szűnik meg



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések