FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Halászlé a kórházudvaron

A Gemenc Zrt. és a Bajai Halfőző Lovagrend a tavalyi évhez hasonlóan idén is megvendégelte egy halászlére a bajai kórház dolgozóit december 17-én.

Fodermayer Vilmos, a társaság vezérigazgató-helyettese elmondta: „- A tavalyi évvégéhez hasonlóan idén, 2021-ben is összefogott társaságunk a Bajai Halfőző Lovagrenddel azért, hogy az egészségügyben dolgozók erőn felüli erőfeszítéseit elismerjük, megköszönjük.”

A Bajai Szent Rókus Kórház udvarán 8 bográcsban főtt az igazi, hamisítatlan bajai halászlé, melyhez a 100 kilogramm halat és a halászlé mellé a tésztát a Gemenc Zrt. biztosította.

A Bajai Halfőző Lovagrend alapszabálya is rendelkezik a jótékonykodásról emelte ki Novics György, a szervezet vezetője, majd hozzátette: a tavalyi évhez képest két fővel kiegészülve főzik a halászlét.

Egy kiváló bajai halászlé után mindig jól eshet egy finom rétes is. Ezt szem előtt tartva a Fidesz-KDNP bajai képviselőcsoportja 200 db rétessel járult hozzá a fejedelmi ebédhez.

A megvendégelt egészségügyi dolgozók nagy létszáma miatt a péntekit hétfőn újabb főzés követi, amikor újból a fenséges bajai halászlé illata lengi be a kórház területét.

forrás: Gemenc Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Kalauz Csaba kapta a "Gyulaj Zrt-ért" aranygyűrűt

Következő cikk

Meble Polska 2022



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…