FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Módosult a Magyar Multi Program

Módosult a „Magyar Multi Program -A kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása” című (GINOP Plusz-1.1.2-21 kódszámú) felhívás.

Ezúton értesítjük a Tisztelt Támogatást Igénylőket, hogy módosult a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent „Magyar Multi Program – A kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása” című (GINOP Plusz-1.1.2-21 kódszámú) felhívás.

A módosítás érinti egyebek mellett a „Nagy növekedők” és az „Export bajnokok” kategóriákra vonatkozó specifikus kritériumok esetében figyelembe vehető időszakot, mely kibővült a 2021. üzleti évvel, valamint az eredményességmérés részét képező „Vállalkozói tudás bővítése” szempontnak való megfelelés érdekében igénybe vehető szolgáltatások körét.

forrás: palyazat.gov.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Építőanyagok árváltozása

Következő cikk

Erdőmérnöki Kar állásbörzéje



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések