FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

GINOP PLUSZ-2.1.1-21 pályázat

Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent a „Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése” című (GINOP PLUSZ-2.1.1-21 kódszámú) felhívás.

A kérelmek benyújtására 2021. augusztus 13. 12:00 óráig lesz lehetősége a pályázóknak a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (a továbbiakban: NKFI Hivatal) véleménykérő felületén (http://kfivelemeny.nkfih.gov.hu/). Az NKFI Hivatal a szakpolitikai szempontú véleményeket (a továbbiakban: szakpolitikai vélemény) a benyújtási határidő végétől számítva két hónapon belül megküldi a kérelmezők számára.

A Felhívás keretében a támogatási kérelemnek az Irányító Hatósághoz (Pénzügyminisztériumhoz) történő benyújtásához szükséges előfeltétele, hogy a kérelemmel érintett projekt rendelkezzen az NKFI Hivatal által kiadott támogató szakpolitikai véleménnyel.

forrás: pályázat.gov.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Zéró emissziós építkezés - utópia?

Következő cikk

Tiszta energiát támogat az IKEA



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések