FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Construma-díjas Decork Facade

Április 6. és 10. között ismét várja az érdeklődőket a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás és az OtthonDesign Otthonteremtési Szakkiállítás – a rendezvényen idén újból személyesen lehet részt venni. Megszületett a döntés a Construma-díjakról is; az alábbiakban ismertetjük röviden az egyik nyertes terméket.

A Decork Facade parafatartalmú vakolat- és bevonati rendszernél a fenntarthatósági követelmények szerepelnek első helyen, még a funkcionalitást is megelőzik.

A kiválasztott és ellenőrzött szemcseméretű (0-1 mm) parafa használata olyan kifinomult terméket eredményez, amely gyors és egyszerű alkalmazást tesz lehetővé bármilyen típusú belső vagy külső homlokzat elegáns, okos és funkcionális védelmére és díszítésére.

A Decork Facade védi a homlokzatokat az esővíz felszívódásával szemben, köszönhetően kiváló tapadási képességének bármilyen típusú hordozón – fa, fém, szintetikus anyagok, cementtámaszok –, ami rendkívül funkcionálissá és sokoldalúvá teszi a felületi befejezést. A parafa alapanyag a termék hő-, hang-, rezgés- és antibakteriális szigetelési tulajdonságait is kedvezően befolyásolja.
Pályázó: Szépítők Bemutatóterem Kft. (CoverArt Design – B pavilon 404D)

forrás: ÉpítésiMegoldások

1 megjegyzés
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

ArchiKids Budapest Városálmodók

Következő cikk

Ajánlott építőipari minimális rezsióradíj



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…