FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Construma-díjas Decork Facade

Április 6. és 10. között ismét várja az érdeklődőket a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás és az OtthonDesign Otthonteremtési Szakkiállítás – a rendezvényen idén újból személyesen lehet részt venni. Megszületett a döntés a Construma-díjakról is; az alábbiakban ismertetjük röviden az egyik nyertes terméket.

A Decork Facade parafatartalmú vakolat- és bevonati rendszernél a fenntarthatósági követelmények szerepelnek első helyen, még a funkcionalitást is megelőzik.

A kiválasztott és ellenőrzött szemcseméretű (0-1 mm) parafa használata olyan kifinomult terméket eredményez, amely gyors és egyszerű alkalmazást tesz lehetővé bármilyen típusú belső vagy külső homlokzat elegáns, okos és funkcionális védelmére és díszítésére.

A Decork Facade védi a homlokzatokat az esővíz felszívódásával szemben, köszönhetően kiváló tapadási képességének bármilyen típusú hordozón – fa, fém, szintetikus anyagok, cementtámaszok –, ami rendkívül funkcionálissá és sokoldalúvá teszi a felületi befejezést. A parafa alapanyag a termék hő-, hang-, rezgés- és antibakteriális szigetelési tulajdonságait is kedvezően befolyásolja.
Pályázó: Szépítők Bemutatóterem Kft. (CoverArt Design – B pavilon 404D)

forrás: ÉpítésiMegoldások

Előző cikk

ArchiKids Budapest Városálmodók

Következő cikk

Ajánlott építőipari minimális rezsióradíjStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Végvári Jenő [70]

Elhunyt Végvári Jenő, okleveles erdőmérnök, az Országos Erdészeti Egyesület tagja. Édesapánk 1977-ben végzett a Soproni Erdészeti és Faipari…
Tovább

Gyászhír – Reményfy László [93]

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik szerették és tisztelték, hogy Reményfy László, okleveles erdőmérnök életének 93. évében, november 16-án…
Total
0
Share