FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Föld Napja – Earth Day – 2022

Itt a pillanat, hogy mindent megváltoztassunk – az üzleti klímát, a politikai klímát, és azt, hogy miként cselekszünk az éghajlatváltozással kapcsolatban. Itt az ideje, hogy megállíthatatlan bátorsággal megőrizzük és megvédjük egészségünket, családjainkat, megélhetésünket… együtt, együtt kell befektetnünk a bolygónkba.

Mert a zöld jövő egyben virágzó jövő is. 2022. április 22-én – a Föld Napján cselekedjünk együtt!

Cselekednünk kell (bátran), új dolgokat kitalálnunk, innoválnunk (széles körben) és megvalósítanunk (méltányosan). Ehhez mindannyiunkra szükség lesz. Mindannyiunkra. Vállalkozások, kormányok és polgárok – mindenki számon kérhető és mindenki elszámoltatható. Partnerség a bolygóért.

És bár még mindig van időnk megoldani az éghajlati válságot, van időnk a virágzó és fenntartható jövőt választani, és van időnk helyreállítani a természetet és egészséges bolygót építeni gyermekeink és gyermekeik számára, ez az idő rövid.

A Föld Napja 2022 témája a Befektetés a bolygónkba. Mit fogsz tenni?

Görgess lejjebb, hogy információkat találj a Föld napi eseményekről, tevékenységekről, valamint arról, hogy az egyének és szervezetek mit tehetnek a változás érdekében.

A 2022-es Föld Napján, együtt, mindenki, mindenkiért, mindenért, és azután is minden nap…
( #InvestInOurPlanet )

A #EarthDay a világ egyik legnagyobb önkéntes eseménye, és mi biztosítjuk ezeket a cselekvési lehetőségeket. 168 országból több mint 14 000 önkéntesünk dolgozik a Földért.

Hamarosan elérhető lesz a Föld Napja 2022 kapcsán a Föld bármely országában szervezett esemény térképes adatbázisa. (Illusztrációnk még a 2021-es eseményhalmaz egy részét mutatja.)


Iratkozz fel a legfrissebb forrásokért, az otthon vagy online végezhető tevékenységekért, valamint azért, hogy hogyan terjeszthesd a hírt barátaidnak.
https://www.earthday.org/actions/volunteer/

szerk. Tóth János, forrás: EarthDay

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Gyászhír - Rimaszombati György [62]

Következő cikk

Építőipari vállalkozások környezettudatosságának erősítése



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések