FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Településfásítási Program – Nagyigmánd, Rétalap

Nagyigmánd

A Vérteserdő Zrt.-nél is elkezdődött a Településfásítási Program tavaszi ültetési időszaka. A program részeként a helyi állami erdőgazdaságok, erdész szakemberek közreműködésével országszerte 19 megyében, összesen 364 településen 10 000 fát ültetnek el.

Az eddigi gyakorlat szerint a településfásítás koordinációját működési területünkön ebben az ütemben is az Országos Erdészeti Egyesület Vértesi Helyi Csoportja látja el, együttműködve a Vérteserdő Zrt. munkatársaival.

A 2022-es év tavaszán is számos településen kerülnek elültetésre a sorfák, a helyi önkormányzat, civil szervezetek és lakosok közreműködésével. A mostani tavaszi fordulóban részt vevő “Vérteserdős” települések Fejér megyében Pusztavám, Óbarok, Söréd; Komárom-Esztergom megyében Csém, Bakonyszombathely, Dunaalmás, Nagyigmánd, Réde, Vérteskethely, Vértessomló, Vértesszőlős; Győr-Moson-Sopron megyében pedig Rétalap.

Nagyigmánd Község településfásítási pályázatát 2022. március 9-én a helyszínen az Országos Erdészeti Egyesület Vértesi Helyi Csoportja koordinálta. Rendben, a meghirdetett időpontban és helyszínen zajlott le. Az új tűzoltóság épülete melletti füves terület került fásításra.

A nagyigmándi ültetésnél közreműködtek:
Hajduné Farkas Erika, polgármester asszony / Dr. Füles Zoltán, jegyző / Lukács Jácint, falugondnok és a falubéliek, önkormányzati dolgozók, közfoglalkoztatottak
Farkas Bertalan, erdész gyakornok / Ligeti Dániel, kerületvezető erdész

Rétalap – Településfásítási Program, 2022. március 11.

Rétalap Község településfásítási pályázatát 2022. március 11-én a helyszínen az Országos Erdészeti Egyesület Vértesi Helyi Csoportja koordinálta. A játszótér melletti füves terület került fásításra.

A rétalapi ültetésnél közreműködtek:
Szilágyi László falugondnok és a falubéliek, önkormányzati dolgozók, közfoglalkoztatottak /
Zséfár Roland, erdész gyakornok / Bácsi Győző, kerületvezető erdész / Boglári Zoltán, erdőgazdálkodási osztályvezető

forrás: VÉRTESERDŐ Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Célba értek az első erdészeti segélyszállítmányok Kárpátalján

Következő cikk

Erős vidék = erős gazdaság



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések