FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

Pályázz a „Környezet védelméért” Díjra

A Díj alapítóinak célja, hogy elismerje mindazokat, akik tevékenységükkel szolgálják a környezet védelmét, értékeinek megóvását, a környezet terhelésének csökkentését, a környezetszennyezés megszüntetését, a fenntarthatóság és a körforgásos gazdasági modell érvényesítését.

E személyek, vállalkozások, diákok számára a Díj erkölcsi és szakmai támogatást biztosít. A Díj odaítéléséről a Szövetség elnöksége dönt.

A Szövetség honlapján most megjelent „A Környezet Védelméért” Díj 2021. évi pályázati felhívása 3 kategóriában (diák, magánszemély, vállalkozás) várja a jelöléseket 2022. április 10-ig.

A Szövetség több mint 250 vállalkozást, intézményt, szervezetet tömörít, akik munkájukkal jelentős mértékben járulnak hozzá Magyarország környezeti állapotának javításához, a fenntarthatósági célok eléréséhez. „Szervezetünk idén ünnepli 30 éves megalakulását, ebből a neves alkalomból összegezzük az elmúlt évtizedek során elért eredményeket, az előttünk álló feladatokat, így az ezévi pályázatot is nagy várakozás előzi meg. Hagyományosan idén is az Országos Környezetvédelmi Találkozó és Díjátadó keretében adjuk át a Díjakat, ezzel is méltó alkalmat biztosítva a kiemelkedő teljesítmények elismerésének” mondta el Markó Csaba a Szövetség szakmai igazgatója.

A Díj idén – az üveg évéhez kapcsolódóan – újrahasznosított üvegből készül és várhatóan május közepén kerül sor az ünnepélyes átadásra.

forrás: KSZGYSZ

Előző cikk

Védett lett a győri Püspökerdő!

Következő cikk

I. Medvehagyma FesztiválStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések