FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

FN Neuhofer – Ausztria vezető cége díjat kapott

Egy igazán különleges díj, amelyet Franz Neuhofer az egész FN Neuhofer csapat nevében vehetett át – mivel az AUSZTRIA LEADING COMPANIES (Felső-Ausztria) győztese lett.

Az FN Neuhofer a “királykategóriában”, a nemzetközi kategóriában számos neves és sikeres vállalatot megelőzve, lenyűgöző fölénnyel tudott helytállni. A linzi Lentos Múzeumban ünnepélyes keretek között, Thomas Stelzer kormányzó, Doris Humer, a kereskedelmi kamara elnöke és Axel Greiner, az Osztrák Iparszövetség elnöke jelenlétében adták át a trófeát.

Ezt a fontos üzleti díjat a “Presse” szerkesztősége a KSV1780 és a PricewaterhouseCoopers (PwC) együttműködésével, teljes függetlenséggel ítéli oda. A Vezető Vállalkozásokat a fenntartható siker különbözteti meg – objektíven és átláthatóan elemezve, kiszámítva és értékelve tizenkét kulcsfontosságú teljesítménymutatóval három éven keresztül.

Nagyon örülünk ennek a különleges díjnak. Ez egy megérdemelt siker, amelyet munkatársaink nagyszerű munkája, valamint valamennyi ügyfelünk és partnerünk érdeme. Ezzel az ország egyik valódi vezetőjévé váltunk! Hűha!

Az FN Neuhofer bemutatása két mondatban:
“Családunk immár 10 generáció óta, pontosabban 370 éve foglalkozik fafeldolgozással. A Zell am Moos-i kis fafeldolgozó és fűrészüzemként indult vállalkozásunk ma a padló-, fal- és mennyezetprofilok és kiegészítők elismert beszállítójaként a nemzetközi elithez tartozik a gyártás területén.”

szerk: Tóth János, forrás: FNNeuhofer

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Német fakereskedelem 2022/1.né

Következő cikk

Vizsgaremek kiállítás Újpesten



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések