FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Holz-Handwerk március vége helyett júliusra csúsztatva

A Holz-Handwerk és a Fensterbau-Frontale szakvásárokat a vírus miatt a szervezők a március 29. – április 1. időtartam helyett július 12-15. között rendezik meg.

A HOLZ-HANDWERK és a FENSTERBAU FRONTALE 2022 kiállítási duó a kiállítókkal szoros egyeztetés alapján kerül átütemezésre: A már regisztrált cégek gyakran kifejezett kívánságának eleget téve, valamint az összes érintett számára tervezési biztonságot teremtve a NürnbergMesse a VDMA Holzbearbeitungsmaschinen-nel, mint a HOLZ-HANDWERK szervezőjével közösen úgy döntött, hogy a kiállítási kombinációt a 2022. július 12. keddtől július 15. péntekig időtartamra elhalasztja.

“Bár a vásárokat továbbra is megrendezhetik, a vásárlóink bizonytalansága nagy. Emellett a dinamikus fertőzési helyzet miatt sajnos nem zárható ki, hogy rövid távú kiigazításokat vagy a jogi követelmények szigorítását kell végrehajtani szövetségi és tartományi szinten” – magyarázza Petra Wolf, a NürnbergMesse igazgatótanácsának tagja. 2021 szeptembere óta ismét sikeresen szerveznek kiállításokat és kongresszusokat a Nürnbergi Kiállítási Központban, fenntartható higiéniai koncepcióval, amelyet a kiállítók és a látogatók pozitívan és felelősségteljesen fogadnak. Ugyanakkor a NürnbergMesse egyénileg reagál az ügyfelek és az iparágak igényeire, ami a különböző rendezvények esetében eltérő döntéseket eredményez. A HOLZ-HANDWERK és a FENSTERBAU FRONTALE kiállítói körében a Corona-járvány lefolyása és más iparági rendezvények 2022 első negyedévében történő elhalasztása nemrégiben bizonytalanságot okozott.

Elke Harreiß, a FENSTERBAU FRONTALE igazgatója és Stefan Dittrich, a HOLZ-HANDWERK igazgatója hozzátette: “A HOLZ-HANDWERK és a FENSTERBAU FRONTALE korai, nyári átütemezésével sok kiállító azon kívánságát teljesítjük, hogy 2022-ben olyan iparági találkozóhelyet kínáljunk, ahol jó érzéssel lehet hálózatépítésre és üzletkötésre kerül sor. Ennek érdekében egy olyan higiéniai és hozzáférési koncepcióra támaszkodunk, amelyet már sikeresen megvalósítottunk, és amely a lehető legjobban ötvözi egyrészt ügyfeleink személyes csere iránti igényét, másrészt a biztonságot. Szeretnénk köszönetet mondani a tanácsadó testületekkel és az ipar képviselőivel folytatott számos konstruktív megbeszélésért, akik fontos inspirációs forrást jelentettek e döntés meghozatalához. Kiállítóinkkal és partnereinkkel együtt várjuk Önöket újra Nürnbergben 2022. július 12-15. között, jó beszélgetésekkel az iparági kollégák között, jövedelmező új üzleti kapcsolatokkal, sok trenddel és üzleti inspirációval!”

Forrás: holz-handwerk.de

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Ausztria: a faárak egyelőre fennakadtak a felső ágakon

Következő cikk

Szakcikk- és tanulmány pályázatot hirdet az Erdészeti Lapok



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések