FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

TANAP Állami Erdészet új vezetője

Szlovákia – Samuel Vlčan földművelésügyi miniszter csütörtökön Ján Marhefkát nevezte ki a Tátrai Nemzeti Park (TANAP) Állami Erdészet (ŠL) új vezérigazgatójának.

Vlčan örül, hogy egy olyan személy került a vezérigazgatói pozícióba, aki régóta az erdészet és a TANAP ŠL kötelékében tevékenykedik, valamint természetvédelmi tapasztalatokkal rendelkezik.

Marhefka közlése szerint az Állami Erdészetet a kormányprogram nyilatkozatának, valamint az állami vállalat gazdálkodásának etikai elveinek és szakmai szabályainak megfelelően kívánja vezetni. Hozzátette, hogy 23 éve tevékenykedik a földművelésügy terén, tapasztalatait pedig az Állami Erdészet irányításában is szeretné kamatoztatni. Szeretné növelni a közbizalmat az állami vállalat iránt.

Vlčan a kiválasztó bizottság javaslata alapján nevezte ki Marhefkát – rajta kívül még ketten, Jiří Holický és Matej Vigoda teljesítette a feltételeket a jelöltséghez.

Az Állítsuk meg a korrupciót nevű alapítvány felszólította Vlčant, hogy ne nevezze ki Marhefkát, ugyanis a TANAP ŠL igazgatói megbízatásának letelte előtt aláírt egy kollektív szerződést, ami szerint 60 ezer eurós végkielégítést kell kapnia.

forrás: parameter.sk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Vizsgaremek kiállítás Újpesten

Következő cikk

Gyászhír - Erdélyi Gábor [76]Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések