FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Északi Faépítési Fórum

Little Finlandia, Helsinki lesz szeptember 28-30. között az Északi Faépítési Fórum helyszíne. Ehhez a “korai madár” jelentkezés határidejét a minap július 17-ig meghosszabbították.

Itt lehet regisztrálni a Fórumra. Korai madarak 300-ért, a többiek 420-ért, illetve a diákok 200-ért. Euróban, áfa nélkül.

A Forum Wood Building Nordic 2022 a konferencia tizenegyedik északi ismétlése, amelynek középpontjában a tervezés szerepe a jövőben, a furnér és a tömörfa építés, az erőforrás-hatékonyság és a fenntarthatóság, valamint az előírások és irányelvek északi harmonizációja áll. Ez a konferencia a faépítés vezető konferenciája az északi országokban, és a nemzetközi Forum-Holzbau szervezet része.
A konferencia összehozza az egyetemi oktatókat és a gyakorlati szakembereket, hogy tapasztalatot cseréljenek és megismerjék a terület legújabb fejleményeit, nemzetközi előadók előadásaival, valamint egy kiállítással, ahol a különböző szervezetek bemutatják legújabb termékeiket és szolgáltatásaikat. Az építőipar, a tudományos kutatóközösségek és az építésügyi hatóságok találkoznak, hogy tanuljanak, inspirálódjanak és tapasztalatot cseréljenek.

A Forum-Holzbau számos országban szervez hasonló eseményeket, a témában érdekelteknek érdemes ezek között keresgélni.

Forrás: Forum Wood Building Nordic 2022 és a hírlevelük

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

A körforgásos koncepciók az erdészeti alapú iparágakban

Következő cikk

Pfiffer Bútor - "új munkatárs"



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések