FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

The Line = karbonsemleges okos-város

Mi lenne, ha újra kezdhetnénk? A VONAL újragondol mindent, amit az emberek életéről, munkájáról és játékáról tudunk. Egy 170 km hosszú függőleges város, amelyet nem autók, hanem emberek köré terveztek. A városi élet forradalma. Egy város, amely új csodákat hoz a világ számára.

2017-ben jelentette be Mohamed Bin Salman, szaúdi koronaherceg, a Vörös-tenger partján megvalósuló 170 kilométer hosszan elnyúló, autóktól, utaktól, és nem utolsósorban szén-dioxid-kibocsátástól mentes város építését, amely a The Line, azaz A Vonal nevet kapta.

A becslések szerint 500 milliárd dollárba kerülő komplexum egy napon több mint 1 millió embernek ad majd otthont.

Tartson velünk, és nézze meg, milyen futurisztikus technológiákat és koncepciókat terveznek beépíteni a teljesen egyedi projektbe.

forrás: NEOM


A #NEOM olyasmit tesz (tervez), amire eddig még nem volt példa, egy olyan időszakban, amikor a világnak radikális gondolkodásra van szüksége a globális kihívások – az éghajlatváltozástól a természeti erőforrások szűkösségéig – kezeléséhez.

Álmodjunk nagyot és hozzuk létre a fenntartható élet új modelljét.

Az emberi fejlődés új gázpedálja. Ez a NEOM.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Hol áll meg a túlfogyasztás száguldó vonata?

Következő cikk

Erdőtűz tombol Csehországban



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések