FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Fagazdasági munkahelyek, lehetőségek

Famunka van, famunka lesz! Január elejétől szisztematikusan csokorba szedjük azon fagazdasági vállalkozásokat, amelyek ebben az évben (nyilvános online platformokon) munkatárs(ak) keresésébe fogtak. Ma találtuk meg a 400. ilyen vállalkozást.

A képre kattintva láthatod azt a 400 fagazdasági céget, amelyek jelenleg munkatársa(ka)t keresnek (vagy tették ezt az idei évben). Ha tudsz olyanról, aki kimaradt, jelezd a FATÁJ szerkesztőségnek az info@fagosz.hu címen!

A FATÁJ felületén is és persze számos más orgánumban a közelmúltban több írást lehetett látni, olvasni, hallani, amely a munkaadók egyre nehezebb helyzetére, a munkavállalók megtalálásának, megtartásának, motiválásának, megfizethetőségének problémakörére utalnak.

Segítünk munkatársat keresni, találni + GRATISZ megjelenést adunk a hirdető cégnek

Rendszerszintű megoldást a rövidebb-hosszabb időre felmerülő szakember-hiányra továbbra sem tudunk javasolni, de ajánlani tudjuk minden érintettnek, használják a FATUDAKOZÓ Apróhirdetés (keres/kínál) rendszerét, melyben a választható három fő témacsoport (erdőgazdálkodás, fafeldolgozás, bútoripar) mindegyikében van ÁLLÁS kategória is! Így bármely cég tud ÁLLÁS-ajánlatot közzétenni, és természetesen minden ÁLLÁS-kereső is el tudja üzenetét a lehetséges munkáltatók felé juttatni a FATUDAKOZÓ Apróhirdetés opciója + Automatikus hirdetésfigyelés segítségével.

A FATUDAKOZÓ adatbázisában már regisztrált vállalkozások (és a magánszemélyek is) az egyedi azonosítással történő belépésük után azonnal tudnak APRÓHIRDETÉSt küldeni a rendszerbe, akár állásajánlatról, akár termékeik/szolgáltatásaik felajánlásáról, esetleg termék/szolgáltatás igényükről, keresésükről.

Az Automatikus hirdetésfigyelő pedig gondoskodik arról, hogy az apróhirdetés a feladást követő 48 órán belül eljusson a feliratkozottak email-fiókjába. Ez a célkör (jelenleg) 350-750 között változik a kategóriák függvényében.

A céges belépési azonosítókat minden érdeklődőnek elküldjük (ha nem állna rendelkezésre), ehhez az info@fagosz.hu címre várjuk a kérést a cég nevének és adószámának feltüntetésével.

GRATISZ MAX megjelenés a FATUDAKOZÓban
Ajánlatunk szerint, a FATUDAKOZÓ.hu oldalon állásajánlatot elhelyező vállalkozás a hirdetésétől számított 90 napig MAX csomag szerinti jelenlétet kap ajándékba. —> megrendelőnket itt találod

Famunka van, famunka lesz!
Eredményes FATUDAKOZÓdást!

Tóth János – FAGOSZ / FATÁJ / FATUDAKOZÓ / ERDŐINFO

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Ne dőljön be a csaló tűzifa-árusoknak!

Következő cikk

Megújult az István-kúti négy évszakos pihenő



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések