FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

FaÁllás / WoodJob / HolzArbeiten / LegnoLavoro / BoisTravaux

Az utóbbi időben feltűnően megszaporodtak a hazai fagazdaság szereplőinél az álláshirdetések. Az okok feltárásra most még nem vállalkozunk, de segítségként ajánljuk minden érintettnek a FATUDAKOZÓ rendszerét.

A jelenlegi formájában már közel nyolc éve működő FATUDAKOZÓ, a benne megjelenő közel nyolcezer – Magyarországon tevékenykedő – fagazdasági vállalkozással jóval több, mint egy online cégadatbázis.

– A FATUDAKOZÓ rendszerében jelenleg 7525 olyan vállalkozás található, amely erdőgazdálkodással, fafeldolgozással, fatermékek, bútorok gyártásával és/vagy forgalmazásával foglalkozik; illetve termelő-eszközökkel, gépekkel, szerszámokkal, segédanyagokkal, kapcsolódó szolgáltatásokkal beszállítója ezen ágazatoknak. Az adatbázisban elérhetőek az ágazathoz kapcsolódó oktatási intézmények, szervezetek, szövetségek, alapítványok, egyesületek is.

– A regisztrált felhasználóink saját cégadataikat bármikor aktualizálhatják.
– A regisztráció díjmentes – ez alapján MIN csomag szerinti megjelenést biztosítunk. Ennek részeként egy APRÓHIRDETÉS (pl. álláshirdetés) is küldhető a rendszerbe.
– Egyszerre lehet keresni a cégek és intézmények, illetve a keres-kínál apróhirdetések között.
– A kereső-motor az összes rögzített cégadatban végzi a keresést.
– A cégek adatlapján megjelenő termékkódok segítségével azonnal indítható újabb és újabb termék-keresés.
– A cégadatokhoz 10, vagy 15; az apróhirdetésekhez egy-egy termékfotót is lehet feltölteni.

– Apróhirdetést feladni csak regisztrált cég/személy tud.
– Apróhirdetések gyors követésére Hirdetésfigyelőt lehet beállítani.
– A FATUDAKOZÓba érkező új apróhirdetésekről 24 órán belül küldjük ki az ún. Automatikus hirdetésfigyelésünkre feliratkozottak számára a felhívásunkat emailben (kategóriánként eltérő összetételű címkörre, ca. 300-650 e-postafiókba)
– Az apróhirdetések lejáratkor szükség szerint hosszabbíthatók.
– A rendszert saját látogatói-statisztikai motor segíti.
– Minden vállalkozás számára lehetőség van nagyobb cégadatkör megjelentetésére – fizetős szolgáltatásunkat itt lehet megrendelni.

Javaslatunk mindazon cégeknek, amelyeknél aktuális a munkaerő-keresés:

  1. regisztrálják a vállalkozásukat (ha még nem lennének benne) a FATUDAKOZÓ rendszerébe;
  2. lépjenek be a FATUDAKOZÓban már meglévő oldalukra (ehhez szükség esetén küldeni fogjuk a belépési azonosítókat, kérje az info@fagosz.hu címre küldött levélben) és
  3. adják fel ÁLLÁSAJÁNLATUKat apróhirdetés formájában!

    Ha sehogy sem sikerülne ezt megtenni, küldjék el állásajánlatukat az info@fagosz.hu címre, mi pedig bedolgozzuk azt a FATUDAKOZÓ Keres/Kínál szekciójába.

FIGYELEM!
A 2022. márciusban regisztráló vállalkozások a félév végéig GRATISZ MAX megjelenést kapnak – és az ezzel adódó 6 darab (egyidejűleg közölhető) apróhirdetés lehetőségét is.


A FATUDAKOZÓ.hu weboldalunkon az átlagos napi látogatói szám 220 fő volt, akik naponta átlagosan 3500 cég-adatlapot tekintettek meg 2021. novemberében.

Végül szeretnénk felhívni a FATÁJ olvasók figyelmét a FATUDAKOZÓ facebook oldalára, ahol naponta több hasznos információ jelenik meg, segítve a fagazdaság szereplőit. Oldalunkhoz bárki csatlakozhat. Javasoljuk továbbá, hogy a csatlakozást követően az egérkurzor Tetszik gombra állítva legördülő menüből válasszátok ki az Értesítések / Az összes bekapcsolása lehetőséget! Ez garantálja, hogy az oldal új bejegyzései megjelenjenek a saját hírfolyamodon.

Sikeres faüzletet, eredményes FATUDAKOZÓdást!

Tóth János – FATUDAKOZÓ / FATÁJ / FAGOSZ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Acélnál élesebb fakés

Következő cikk

Tűzgyújtási tilalom kiterjesztve



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…