FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

i2connect – szaktanácsadók szerepének erősítése

Az i2connect európai projekt célja a mezőgazdasági és erdészeti szaktanácsadók szerepének erősítése az interaktív innovációban, hogy ezáltal támogassák a gazdálkodókat és az erdészeket a fenntarthatóbb termelési rendszerekre való átállásban.

A projekt büszkén jelenti be első nemzetközi konferenciáját, amelynek házigazdája az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) és a Széchenyi Egyetem, időpontja 2022. november 9-11.

A konferenciára az egész kontinensről, de különösen Közép-Kelet-Európából várják a szaktanácsadók, oktatók, kutatók és a hivatalok képviselőinek részvételét, hogy bemutassák és megvitassák a szaktanácsadási szolgáltatások jövője szempontjából fontos témákat, beleértve az európai Agrár-Tudásátadási és Innovációs Rendszerek (ATIR) fejlesztését, a szaktanácsadási szolgáltatással támogatott innovációs projektek legjobb gyakorlatait, valamint az oktatók, szaktanácsadók és a szaktanácsadási szolgáltatások vezetői számára az innovációval kapcsolatos képzési programok jó példáit. A program során a résztvevőknek számos lehetőségük nyílik arra, hogy aktívan bekapcsolódjanak a nemzetközi mezőgazdasági szaktanácsadói közösségbe. 

A konferencia vitaindító előadásokat, szakmai prezentációkat, poszter bemutatót és interaktív műhelymunkát tartalmaz. Az érdeklődők az interaktív innováció gyakorlati megvalósulásának inspiráló példáit szakmai kirándulás keretében ismerhetik meg. A részletes napirend hamarosan megjelenik. Az online regisztráció szeptember elején nyílik meg.

További információ a következő linkeken érhető el: www.i2conf.eu vagy info@i2connect-h2020.eu

Ez a projekt az európai unió horizont 2020 Program támogatásával jött létre Koordinációs és támogatási tevékenység Keretében, GA 863039 szám alatt.

forrás: NAK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Enyhül egyes támogatásokhoz kapcsolódó munkaerő-megtartási kötelezettség

Következő cikk

Románia erdőstratégiája elkészült



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések