FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Nyugdíjas-találkozó Lengyel-Annafürdőn

Rendkívüli örömünkre szolgált, hogy a járványhelyzet miatt kihagyott 2 év után újra megrendezhettük a Gyulaj Zrt. nyugdíjas kollégáinak a találkozóját. Az elmúlt évek kötelező bezártsága és a járványügyi korlátozások feloldása adta szabadság, valamint a volt kollégák viszontlátásának öröme alapozta meg a jó hangulatot.

Mindig öröm és élmény találkozni a szakmai elődeinkkel, akiknek a munkájuk gyümölcseként, a tőlük örökségként az erdővagyont megőrzésre és gyarapításra megkaptuk és közben átérezve azt a felelősséget, hogy ezen értékeket nekünk az utánunk jövőknek tovább kell adnunk! Cégunk több, mint hetve éve szolgálja a Tolna megyei állami erdőket.

A helyszín ezúttal a Lengyel-Annafürdő Erdészeti Erdei Iskolánk volt. A nyugdíjasaink többségének az aktív szakmai életében az Annafürdői fejlesztett objektumaink még nem léteztek vagy nem ilyen formában és funkciókkal léteztek, így különös örömmel töltötte el őket a helyszín látványa, és az itt keletkező kellemes érzések.

A vezérigazgatói köszöntőt és megnyitót követően egy kis ajándékkal kedveskedtünk nekik, valamint egy finom ebéddel vendégeltük meg a jelenlévőket. Ebéd után egy rövid sétát tettünk a vadasparkhoz, közben aktívan folyt a diskurálás. A délután további része kellemes beszélgetéssel telt, amelyhez a Gyulaj Zrt. saját készítésű vörösbora adta a kíséretet.

Délután a jövő évi találkozó ígéretével vettünk búcsút egymástól.

Tisztelettel és szeretettel hívjuk és várjuk a Nyugdíjasainkat jövőre is!

forrás: Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Vizek mélyétől égi magasságokig

Következő cikk

Ősi erdőre bukkantak Kínában



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések