FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Rongálás a Kereki várban

Szinte “meg sem száradt a festék” a SEFAG Zrt. által közelmúltban átadott kereki fejlesztéseken, máris megrongálták azokat.

Kedden tette közzé a cég, hogy a közelmúltban a Kereki-várnál átadott pihenőteraszt és látogatói járdát megrongálták ismeretlenek. A társaság munkatársainak a “kreatív rajzművészek” által megrongált elemeket le kell bontani, újracsiszoltatni, és ismét lefesteni. 

A SEFAG közösségi oldalán azt is közölte: hogy feljelentést tettek az ismeretlen tettesek ellen. – Amennyiben bárkinek van információja az elkövető(k) személyéről, kérjük tájékoztasson bennünket! – írták bejegyzésükben. 

A társaság erdeiben sajnos nem ismeretlen jelenség a rongálás, de az illegális hulladéklerakásokkal, valamint az alapvető erdőlátogatási szabályok megsértőivel is meggyűlik a dolguk.  

– Kollégáink a lehetőségekhez mérten megteszik a szükséges intézkedéseket ezek elhárítására, azonban ők sem csodatévők – nem tudnak minden pillanatban ott teremni a tett színhelyén. 
Kérjük az erdőlátogatókat óvják és védjék az erdőt és tartózkodjanak a károkozástól, s figyelmeztessék erre embertársaikat is  – fogalmaztak. 

forrás: SONLINE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Erdőtüzek Spanyolországban

Következő cikk

EU Tanács rendelete a gázkereslet önkéntes csökkentéséről



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…