FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Magyar Formatervezési Díj

Idén 43. alkalommal került meghirdetésre a Magyar Formatervezési Díj pályázat (MFD). A pályázatra tervezők, gyártók, kereskedők, forgalmazók és megrendelők munkáit lehet benyújtani. A díjazottak és a legkiemelkedőbb pályázók alkotásaiból nyíló tárlat október 7. és 30. között látogatható a Néprajzi Múzeumban.

MFD tárlat látogatható:
2022.10.07 – 2022.10.30

Helyszín:
Néprajzi Múzeum 1146 Budapest, Dózsa György út 35.

A járványhelyzet függvényében tárlatvezetések kísérik a tárlatot. A korábbi évekhez hasonlóan, az idén kiállított alkotások is a hazai design kiemelkedő, innovatív eredményeit mutatják be. A kiállításon a díjazott alkotásokon kívül a bírálóbizottság az által kiemelkedőnek ítélt további elismerésre méltó alkotásokat is meg lehet majd tekinteni. A neves szakemberekből álló bírálóbizottság a pályázatokat olyan értékelési szempontok mentén mérte össze, mint a formai minőség, felhasználó központú kialakítás, piaci versenyképesség, vagy épp a fenntarthatóság szempontrendszerének való megfelelés.

A díjpályázat eredménye a díjátadás napjáig nem nyilvános.

További információk, érdekességek:
mft.org.hu
facebook.com/magyarformatervezesidij

forrás: BDW

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Design Management Díjazottak kiállítása

Következő cikk

Földesen újraértelmezték a faipart



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések