FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

A’ Design Award 2023

Tangxing No.5 by Saiwen Liu image credit Ye Mao, Shi Fang Studio

Az A’ Design Díj és Verseny 2023-ban is visszatér, egy rangos globális platformként, amely továbbra is minden évben a kivételes formatervezésre és innovációra világít rá. Az díjat osztó szervezet által bemutatott, megvalósított vagy koncepciózus terveket az összes kreatív szakterületet képviselő magánszemélyek és márkák világszerte (hangos) elismerést kapnak.

Merítsen ihletet az ide “beollózott” korábbi győztes építészeti és belsőépítészeti kategóriából, a nagyszabású kulturális központoktól a félreeső erdei kunyhókig.
Jegyezzétek be a naptáratokba, mert a designboom április 15-én bemutatja a 2023-as pályázat projektjeiből összeállított válogatást!

Az általad tervezett épület rendelkezik azzal, ami ahhoz kell, hogy győztes lehessen az A’ Design Award 2023-as kiírásán? Küldd be pályaműve(i)det, a 2023. február 28-i határidő előtt.

Trekronaa by Manuela Hardy, 2022
image credit Damir Fattakhov and Manuela Hardy

KATEGÓRIÁK, AMELYEK BÁRMELY TERVEZÉSI PROJEKTHEZ ILLESZKEDNEK

Az A’ Design Award and Competition mindenféle kreatívot meghív, hiszen több mint 100 változatos kategóriát tartalmaz. A csoportosítások között szerepel az építészeti, ipari, termék-, kommunikációs, szolgáltatási és divattervezés.

Minden pályázatot szigorúan értékel a nagyra becsült Nemzetközi Design Akadémia (International Design Academy), egy 227 fős, tudományos, formatervezési és média szakértőből álló zsűri, akik minden kategóriát névtelenül bírálnak el, biztosítva a pártatlan ítéletet.

Deuz by Alexandru Zingaliuc, 2022
image credit Archizeit Studio
Kujdane by Yaser Rashid Shomali and Yasin Rashid Shomali, 2022
Guiyang Zhongshuge by Xiang Li, 2020image credit Shao Feng, Guiyang Zhongshuge

szerk/ford: Tóth János, forrás: desigboom 02-14

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

VELUX válasz a piaci helyzetre

Következő cikk

10+1 – Huszár András interjú



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…