FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Design Management Díjazottak kiállítása

A Magyar Formatervezési Tanács által alapított Design Management Díj több mint 10 éve díjaz olyan szervezeteket, amelyek stratégiájuk megalkotásában, operatív működésükben, termékeik, szolgáltatásaik kialakítása során a designmenedzsment eszközrendszerét alkalmazva folyamatos innovációra és kiemelkedő minőségre törekednek, szem előtt tartva a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság szempontjait is.

A díjazottak munkáinak kiállítása látogatható:
2022.10.07 – 2022.10.16

Helyszín:
Néprajzi Múzeum 1146 Budapest, Dózsa György út 35.

Idén az elismert szervezeteket a Budapest Design Week kiemelt eseményeként, a Néprajzi Múzeumban megrendezett tárlaton ismerheti meg a nagyközönség. A designmenedzsment-szemléletet kiválóan alkalmazó szervezeteket öt főből álló szakmai zsűri választotta ki. A bírálóbizottság elnöke Dr. Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója, a Magyar Formatervezési Tanács tagja. Az elismeréseket a Budapest Design Week rendezvénysorozat keretében, a Magyar Formatervezési Díj 2022. évi ünnepélyes díjátadó gálájának részeként Pomázi Gyula a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Magyar Formatervezési Tanács elnöke adja át.

“Nagyon örültünk, hogy elnyertük a díjat, mert ez a többéves következetes munkánk értékelése. Szerintem a designtudatos szemlélet minőséget is közvetít, értéket, hogy milyen polcra is tesszük a termékünket, magunkat. E téren nekünk, magyaroknak sokat kell még fejlődjünk, hogy a közfelfogásban a szó jó értelmében hétköznapibbá váljon a designtudatosság. Ezért is van nagy jelentősége és szerepe ennek a díjnak”  nyilatkozta Kováts Adél színművész, a tavaly Design Management Díjjal elismert Radnóti Miklós Színház igazgatója.

Az eredmények a díjátadás napjáig nem nyilvánosak.

További információk, érdekességek:
mft.org.hu
facebook.com/magyarformatervezesidij

forrás: BDW

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

BDW - Design on Board

Következő cikk

Magyar Formatervezési Díj



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések