FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

IKEA terjeszkedik hazánkban is

Az IKEA Tervezési és Rendelési pont nyitását tervezi Debrecenben 2023. első félévében. Az üzletben lakberendezési tanácsadást lehet majd kapni, valamint a rendelési folyamat kapcsán is támogatják a vásárlókat.

„Bízunk abban, hogy releváns tanácsokkal tudjuk segíteni az embereket otthonuk, vagy otthonuk egy részének berendezésében, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról, vagy további helyiségekről, melyeket szeretnének bebútorozni. Lakberendezési szakértő kollégáink személyre szabott ötletekkel, megoldásokkal és praktikus tanácsokkal tudják segíteni a vásárlókat abban, hogy a lehető legjobban kihasználják a rendelkezésükre álló tereket” – mondta el Szabó Ágnes, a budaörsi IKEA áruházvezetője.

A vásárlók a helyszínen meg is tekinthetik a termékkínálat egyes elemeit, dekorációkat, hogy vethessenek egy pillantást a termékekre, illetve akár megtapinthassák, kipróbálhassák azokat. A Stúdióban lehetőség lesz arra is, hogy vásárlók segítséget kérjenek az online vásárlási folyamatban, és a megrendelt termékeket a legközelebbi Átvételi Pontra, vagy egyenesen otthonukba kérjék házhoz szállítással.

A stúdió megnyitásának előkészületei és a toborzási folyamat már megkezdődött. A lehetséges nyitási dátumról az IKEA tájékoztatni fogja a vásárlókat.

forrás: pénzcentrum 11-28

forrás: ceginfo.hu
Előző cikk

Lantos Csaba lesz az energiaügyi miniszter

Következő cikk

Fakitermelés és a klímacéljaink



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések