FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

IKEA bővítés hazánkban

Az IKEA 2023 őszén Tervezőstúdió nyitását tervezi Pécsen. A második magyarországi Tervezőstúdió munkatársai lakberendezési tanácsadással segítik majd az érdeklődőket, valamint a rendelési folyamat kapcsán is támogatják a vásárlókat – közölte sajtóközleményében a vállalat.

Az IKEA célja, hogy még elérhetőbb legyen a vásárlók számára és segítse őket a szebb hétköznapok megteremtésében a lehető legközelebb az otthonaikhoz. A Debrecenben megnyitott első magyarországi Tervezőstúdiót hamarosan egy újabb egység követi: a dél-dunántúli régió IKEA vásárlói Pécsen üdvözölhetik ezt a formátumot.

„Bízunk abban, hogy releváns tanácsokkal tudjuk segíteni az embereket otthonuk, vagy otthonuk egy részének berendezésében, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról, vagy további helyiségekről, melyeket szeretnének bebútorozni. Lakberendezési szakértő kollégáink személyre szabott ötletekkel, megoldásokkal és praktikus tanácsokkal tudják segíteni a vásárlókat abban, hogy a lehető legjobban kihasználják a rendelkezésükre álló tereket” – mondta el Szabó Ágnes, a budaörsi IKEA áruház vezetője.

A vásárlók a helyszínen megtekinthetik, és kipróbálhatják a kínálat egyes elemeit. A stúdióban lehetőség lesz arra is, hogy vásárlók segítséget kérjenek az online vásárlási folyamatban, és a megrendelt termékeket a legközelebbi Átvételi Pontra, vagy egyenesen otthonukba kérjék házhoz szállítással.

A stúdió megnyitásának előkészületei már megkezdődtek, a toborzási folyamat már elindult. A lehetséges nyitási dátumról az IKEA tájékoztatni fogja a vásárlókat.

forrás: PécsiStop

Előző cikk

Velux dolgozók környezet-tisztítása

Következő cikk

CLT referenciaépület bemutatóStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések