FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

WOODTECH meghívó a LIGNA-ra

A WOODTECH Zrt. szeretettel várja minden szakmai partnerét és érdeklődőt a LIGNA Hannover 2023 szakkiállításra, az osztrák UNTHA aprítógépeket bemutató standra (13. csarnok, E22 stand), május 15-19. között.

Május 17-én magyar nyelvtudással is várjuk az érdeklődőket, az UNTHA-standon, egy kis meglepetéssel együtt.

Az osztrák Untha cég átfogó szolgáltatást nyújt, valamennyi aprítási probléma gyors megoldására. Termékeit magas technikai színvonal, gondos tervezés és osztrák kivitelezés jellemzi. A vevők igényeit figyelembe véve, az egyedi gépek tervezésére és gyártására is lehetőséget kínál. A gyártott aprítógépek, berendezések bevetési lehetőségei sokrétűek: fa, műanyag, fém, hulladék vagy számos más anyag, az UNTHA minden követelményhez a megfelelő megoldást kínálja. Berendezéseivel az ipar, illetve a hulladék feldolgozás területén felmerülő szinte valamennyi aprítási probléma megoldható. A cég nagy tapasztalattal rendelkező munkatársai az adott feladatra szabott megoldást kínálnak, mindig a legmegfelelőbb technológiát, géptípust javasolva.

Forrás: WOODTECH

Előző cikk

Szakma Sztár Fesztivál 2023

Következő cikk

Legjobbak legjobbjai - PEFC fotópályázat közönségszavazása



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések