FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Legjobbak legjobbjai – PEFC fotópályázat közönségszavazása

Az elmúlt hat év során több ezer fényképet küldtek be a nemzeti PEFC-tagországok fotóversenyeire. A mai nap előtt zsűrijeikre hárult a győztesek kiválasztásának trükkös feladata. Idén a győztes fotó a TE kezedben van – melyik a kedvenced?

Minden résztvevő PEFC tagország átnézte a fotókat, kiválasztva a korábbi győzteseket és néhány kedvencet.

Az eredmény egy csodálatos és igazán inspiráló képekből álló válogatás. Bár mindegyik megérdemli a győzelmet, országonként csak egy lehet, és a döntés az TE kezedben van.

A versenyben résztvevő tagok listáját megtalálod a verseny weboldalán.

És a jó hír, hogy nem kell ugyanabban az országban élned ahhoz, hogy szavazhass! Tehát, ha a te országod nincs ott, akkor is használd ki a lehetőséget, hogy felfedezd egy másik nemzet erdőit, lehet, hogy meglepődsz!


A nemzeti versenyek

Belgium erdei varázslatos szépségűek, és a PEFC Belgium válogatása ezt tökéletesen megmutatja. A vadvirágokkal borított erdőpadlóktól a jól ismert erdei vadon élő állatokig. Neked van kedvenced?
Szavazz most!

A legmélyebb téltől a lenyűgöző finn nyárig, gyönyörű vadon élő állatok és az erdőben pihenő emberek. A PEFC Finnország fotói meghívnak országuk varázslatába. De melyik a TE kedvenced?
Szavazz most!

Fedezd fel Olaszország látványos erdeit és tájait. A PEFC Olaszország minden évszakot felölelő fotóválogatása különleges élvezetet nyújt. Ki tudod választani a kedvencedet?
Szavazz most!

A lélegzetelállító tájaktól a hangulatos égbolton át a titokzatos erdőkben készült közeli felvételekig, a PEFC Portugália fotói igazi csemegék. Melyik lesz a győztes?
Szavazz most!

A PEFC Szlovákia fotóin az erdőkben élő, dolgozó és élvező emberek, valamint néhány csodálatos vadon élő állat látható. Melyik a TE nyertes fotód?
Szavazz most!

szerk/ford: Tóth János, forrás: PEFC

Előző cikk

WOODTECH meghívó a LIGNA-ra

Következő cikk

Hűsítő Ligetek Program - Kétsoprony



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések