FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Akkus technológia a környezetért

A fenntartható jövő fogalma egyre fontosabb szerepet kap a tudatosan működő vállalatok működésében.

A STIHL elkötelezett a környezetvédelem iránt, ezért a vállalat fejlesztési részlege folyamatosan kutatja azokat az innovatív megoldásokat, amelyek csökkentik a termékek üzemanyag-fogyasztását és károsanyag-kibocsátását. A vállalat a napelemekkel működő eszközökkel és akkumulátoros termékekkel az élen jár, lehetővé téve a hatékony, tiszta és környezetbarát munkavégzést. Az erdőgazdálkodásban használt STIHL termékekkel a fenntartható erdőgazdálkodás és a biodiverzitás megőrzése is előtérbe kerül.

A hagyományos belső égésű motorok mellett napról napra népszerűbbek az akkumulátoros gépek, hiszen halkabbak, károsanyag-mentesek és alacsonyabb karbantartási igénnyel rendelkeznek, nem beszélve a kiváló energiahatékonyságról, ami hosszabb munkaidőt tesz lehetővé. A STIHL akkus termékekkel munkálkodva a zaj- és rezgésszint is alacsonyabb, ami nem csak a felhasználók kényelmét, hanem az élőhelyek védelmét is szolgálja.

A napenergia felhasználásával a STIHL további lépéseket tesz a fenntarthatóság felé; a vállalat napelemeket használ a telephelyein és gyártósorain, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt hatását. A napenergia hasznosítása nem csak a vállalat működését teszi fenntarthatóbbá, hanem elősegíti a megújuló energiaforrások népszerűsítését is.

A tájápolásban és az erdőgazdálkodásban használatos gépek gyártójaként a vállalat prioritásként kezeli a környezetvédelmet, és a jövőben is hatalmas szerepet szánnak az ezzel kapcsolatos kutatásoknak.


További információkért látogasson el a www.stihl.hu-ra, a szakértők kerti tippjeit pedig keresse a stihlnemzedekek.hu weboldalon, a STIHL Magyarország Youtube csatornáján, vagy a STIHL KertÉrtők podcast adásaiban!

(x) Andreas Stihl Kft.

Előző cikk

OEE Szaktudás Füzetek 3.

Következő cikk

OEE 153. Vándorgyűlés



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések