FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Fenntartható jövőért díj 2023

A BCSDH (Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért) idei Fenntartható jövőért díj pályázati időszaka elindult – minden céget biztatunk a pályázásra, amire 2023. július 31-ig van lehetőség. A cél, hogy idén is a legkiemelkedőbb vállalati és vezetői teljesítményeket tudják elismerni a fenntarthatóság területén ezzel a díjjal.

A jelenlegi helyzet komoly kihívások elé állítja az üzleti szereplőket. Ez még inkább a gyors cselekvésre, a rendszereink fenntarthatóbbá történő átalakítására kell, hogy ösztönözzön bennünket.
A Fenntartható jövőért díjat  azokra a területekre összpontosítva hirdetjük meg, ahol a rendszerek átalakítására a legnagyobb hatása van a vállalatoknak.
Inspirálni kívánjuk a vállalatokat és vezetőiket, hogy döntéseikbe integrálják a fenntarthatóság szempontjait és olyan, a szokásos üzletmeneten túlmutató üzleti megoldásokat dolgozzanak ki, amelyeknek az üzleti szféra más szereplőire való kiterjesztésével valódi, széles körű hatást tudunk elérni, fel tudjuk gyorsítani a rendszerszintű változásokat.
A világ jobbá tételéhez most egyedülálló lehetőség áll rendelkezésünkre, de csak rövid ideig van alkalmunk cselekedni, átalakítani vállalatainkat és társadalmainkat. A fenntarthatósági folyamatok felgyorsítását, a rendszerszintű változások elindítását célzó vállalatvezetői gyors, hiteles és példamutató fellépésék, innovatív intézkedések, a bevezetett kreatív új üzleti modellek mindegyike elismerésre méltó. Ezeket is szeretnénk díjjal jutalmazni és a szélesebb közönséggel is megismertetni.

Határidők
  • A jelentkezési határidő: július 31., 23:59
  • A zsűri döntése: szeptember 11.
  • Ünnepélyes díjátadó: október 12. – a BCSDH Üzleti ebédjén

A pályázatok és jelölések online formában készíthetők el az egyes kategóriák aloldalain. Az online pályázati lapok kitöltése megszakítható és akár más gépről is folytatható.

forrás: BCSDH

Előző cikk

Zöldebb, egészségesebb településekért

Következő cikk

Drága hulladékkezelési rendszer



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések