FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

FaMentő Autó projekt indult

Szeretnél hűvösebb utcát, várost a kánikula napjaiban? Te is felismerted, hogy ahol az ember kreálta gépek helyett fák és repkények, aszfalt helyett fű dolgozik a javunkra, ott akár 20 fokkal is hűvösebb van ilyenkor? Ehhez mi csak egy dolgot tehetünk hozzá: öntöznünk kell. Eddigi ültetéseink után következik: az éltetés! Indul hát a 10 millió Fa közösség FaMentő Autója. Gyere, szállj be!

Kattints a képre, és már támogathatod is a projektet!

Mennyibe kerül?

Az elektromos FaMentő Autó ára nem nagy összeg; mindössze 11 531 600 forint összegyűjtésére van szükség – a fenntartást, az üzemeltetést, a szakembert a 10 millió Fa Alapítvány biztosítja.

Kattints a képre, és már támogathatod is a projektet!

Hogyan segíthetsz?

Szállj be te is a kampányba (ide kattintva), így akár pár napon belül elindulhat a FaMentő Autó, főleg, ha Te is megtolod!
[FATÁJ megjegyzés: a cikkünk megjelenésekor 25400 forint összegen állt a támogatás-számláló.]

Amíg nyaralsz a FaMentő Autó addig sem pihen: öntöz, locsol, éltet a nyári, száraz forróságban.

Szükségünk van egymásra: nekünk a fákra – a fáknak miránk!

Képzeljétek a nyári időszakban, noha fát nem lehet ültetni, éppúgy, ha nem jobban szükségünk van önkéntesekre, A fákat rendszeresen öntözni, és egyéb módon gondozni kell, a FaMentő Autó érkezéséig a bérelt teherautóról való öntözéshez is szinte minden nap kell sofőr és segéd és mindezek koordinálása sem kis feladat. Ha tudsz erre időt szánni írj a 10milliofa@10milliofa.hu email címre.https://actionnetwork.org/fundraising/szallj-be-indul-magyarorszag-elso-famento-autoja

Kattints a képre, és már támogathatod is a projektet!

forrás: 10millióFa

Előző cikk

Bálázott tüzelőanyagot vesz a pécsi erőmű

Következő cikk

Az öreg gyümölcsfákat menti a tényői erdész



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések