FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

1 fő – 1 fa, így jön ki a 10 millió fa!

A III. Győri Klíma EXPO a környezetvédelem, a fenntarthatóság és klímaváltozás kérdése mellett a zöld megállapodások helyszíne is volt. Szombat délelőtt az egyik kiállító, a „10 millió Fa Alapítvány” standjánál megállapodási szerződést írtak alá. Az együttműködés értelmében a legnagyobb győri bevásárlóközpont menedzsmentje egyösszegű, 2,5 millió forintos támogatást biztosít az alapítványnak, fák vásárlására és ültetésére, ezek a győri állatkertbe kerülnek, ahol a fák utógondozására is odafigyelnek majd.

10 millió Fa Alapítvány: Hiszünk a helyi kezdeményezések erejében – nem véletlenül bátorítunk mindenkit: ha teheti ott cselekedjen, ahol él! Nagyon sok olyan kapu van, ami szinte csak és kizárólag helyi kulccsal nyitható!

Egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy tőkeerős vállalatok nyújtanak segítő kezet, egy-egy helyi kezdeményezés erejéig.

Így történt most is. A hétvégén a III. Győri Klíma EXPO-n vettünk részt, ahol a győri Árkád Bevásárlóközpont 2,5 millió forintos hozzájárulásával, 2021 után ismét fákat, cserjéket ültethetünk el a győri, Xantus János Állatkertben, az elefántok és az emberek legnagyobb örömére!

A fák szakszerű utógondozásáról vagy ahogy mi szoktuk mondani az éltetéséről az állatkert szakemberei fognak gondoskodni.

Nagyszerű hír, köszönjük az Árkád Bevásárlóközpont szerepvállalását!

forrás: 10 millió Fa Alapítvány

Előző cikk

Green Pledge védjegyes Henkel

Következő cikk

Településfásítás - Fejér megye



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések