FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Hűsítő ligetek program

A Hűsítő ligetek program keretében a K&H – dönts okosan Csoport a 10 millió Fa Alapítvánnyal együttműködésben 555 fát és 1100 cserjét kíván elültetni oktatási intézmények udvarán. A program megvalósítására október 12-ig pályázhatnak az óvodák és iskolák. A támogatáshoz a K&H ügyfeleire is szükség van: szeptember 18. és október 31. között minden digitális fizetés után 10 forint gyűlik a K&H hűsítő ligetek létrehozására.

Árnyékra vágyó óvodák, iskolák jelentkezését várják!

A K&H-nál nagy gondot fordítunk arra, hogy fenntartható fejlődést célzó intézkedéseinkkel óvjuk a bolygót. Szerteágazó társadalmi kezdeményezéseinkkel szeretnénk felhívni a figyelmet a környezetvédelemre, és tenni azért, hogy a jövő társadalma egy élhető környezetben teljesedhessen ki. Ennek jegyében 2022-ben meghirdetjük a K&H hűsítő ligetek pályázatot, amely célja, hogy fák és bokrok ültetésével növelje a zöld növényzetet az oktatási intézmények udvarán, megismertetve a gyermekekkel azok jótékony hatásait és hozzájárulva a környezettudatosságra neveléshez. A kezdeményezéssel tervezetten 555 fát és 1100 cserjét telepítünk az iskolákban és óvodákban, így a gyerekek a lombos fák és bokrok árnyékában játszhatnak, pihenhetnek. Emellett a növényzet árnyékával és párolgásával csökkenti az udvar hőmérsékletét és több állatfajnak is otthont adhat.

A K&H hűsítő liget program keretében a köznevelési intézmények október 12-ig pályázhatnak minimum 3, maximum 20 fára és a hozzájuk tartozó bokrokra. A program a 10 millió Fa Alapítvány szakmai együttműködésével valósul meg 2022. november és 2023. május között.

A támogatáshoz a K&H ügyfelei is hozzájárulnak: 2022. szeptember 19. és október 31. között minden digitális fizetés után 10 forint gyűlik a K&H hűsítő ligetek létrehozására.

A pályázatra a pályázati kiírás elolvasása után az alábbi űrlap és nyilatkozat kitöltésével jelentkezhetnek a köznevelési intézmények.

dokumentumok

kiírás 220kb pdf / űrlap 210kb docx / nyilatkozat 209kb docx / szerződés 26kb docx

forrás: K&H

1 megjegyzés
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

VárosFa Program

Következő cikk

Erdő - kapcsolódás a természettel



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések