FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdőgazdálkodás gépei a Bábolnai Gazdanapokon

Magyarország egyik legrégebbi agrárseregszemléjén (Bábolnán) a legújabb erdészeti gépekkel, fakitermelő berendezésekkel is megismerkedhetnek a látogatók, 2023. szeptember 7–9. között.

A Clear-Globe Kft. erdészeti gépek kereskedelmével foglalkozik és kiállítóként várja Bábolnai Gazdanapokon a fakitermelés és erdőgazdálkodás technikája iránt érdeklődőket. 

Abban a szerencsés helyzetben van, hogy kizárólagos képviselete lehet két, igazán nagyon kiváló gépeket gyártó vállalatnak, melyek világszerte ismertek és keresettek. Mind a szlovén Krpan gyár, mind pedig az észt Palms gyár családi kezdeményezésből nőtte ki magát ismert gyártóvá, egyikük több, mint 40, másikuk pedig több, mint 25 éve gyártja az erdőművelés eszközeit, illetve tűzifa feldolgozási munkálatokat megkönnyítő gépeket.

Kínálatukban szerepelnek a fák kitermelését környezetkímélő módon elősegítő kihordó pótkocsik mindkét gyár fejlesztésében, illetve erdészeti csörlők, rönkfogó kanalak, hidraulikus szállító ládák, rönkmarkolók a Krpan gyártól, valamint a fafeldolgozás terén álló hasítók, fekve hasító, körfűrész – akár teleszkópos felhordószalaggal kombinálva -, továbbá kész tűzifa gyártó gépsorral.

Akik tőlük vásárolnak gépeket, azok részére megfelelő szerviz- és alkatrész hátteret biztosítanak. A tapasztalatok szerint gépeik megbízhatóak, hiszen a 3 éves gyári garancián túl, megfelelő karbantartás esetén akár több erdész generációt is kiszolgálhatnak. További információk az erdészeti gépekről a Bábolnai Gazdanapokon vagy személyesen Alsónémedi telephelyükön, vagy weboldalukon.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu

Előző cikk

Nagyot nőtt a Soproni Egyetemre felvettek száma

Következő cikk

Így lesz élmény a kerti ágvágás



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések