FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Újabb tervezőstúdiót nyit az Ikea

Az IKEA Lakberendezési Kft. idén ősszel tervezőstúdió nyitását tervezi Pécsen, az Árkádban.

Megkerestük a sajtóosztályt, hogy pontosan mikorra tervezik a nyitást, de megkeresésünkre azt írták, hogy a pontos dátumáról természetesen tájékoztatni fogják a sajtó képviselőit és a vásárlókat is.

– Bízunk abban, hogy releváns tanácsokkal tudjuk segíteni az embereket otthonuk, vagy otthonuk egy részének berendezésében, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról vagy további helyiségekről, melyeket szeretnének bebútorozni  – válaszolta Tokaji Tamara, az IKEA Lakberendezési Kft. sajtósa, arra kérdésre, hogy milyen feladatai lesznek az alkalmazottaknak. – Lakberendezési szakértő kollégáink személyre szabott ötletekkel, megoldásokkal és praktikus tanácsokkal tudják segíteni a vásárlókat abban, hogy a lehető legjobban kihasználják a rendelkezésükre álló tereket – tette hozzá.

Megkérdeztük azt is, hogy hány embert alkalmaz majd az új tervezőstúdiójában az IKEA, de erre konkrét választ nem kaptuk, mint írták: a munkatársak kiválasztási és betanítási folyamata jelenleg is folyamatban van.

forrás: BAMA

Előző cikk

Fuss az erdész szemével – 9.

Következő cikk

Alváskutatás: rosszul állnak a magyarok



Stihl
(x) hirdetés