FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Velux új irodája Sopronban

Az új irodát Christian Levorsen globális logisztikai alelnök, valamint Rudasits Ákos, az Online Értékesítési Szervezet vezetője avatta fel.

Ünnepélyes megnyitó keretében avatta fel új soproni irodáját a piacvezető, tetőtéri ablakokat gyártó VELUX Magyarország Kft. A Körházban lévő soproni irodában közel száz munkavállaló végzi a munkáját.

„Egy régóta dédelgetett álmunk vált valóra azzal, hogy beköltöztünk az új soproni irodába, amelyet július elején nyitottunk meg ünnepélyesen. Számomra különösen fontos volt, hogy egy olyan modern munkakörnyezetet tudjuk biztosítani a kollégáink számára, ahova szívesen járnak be dolgozni, ahol adott minden ahhoz, hogy ne csak hatékonyan tudjanak dolgozni, de jól is érezzék magukat.

Biztos vagyok benne, hogy kiemelkedő lehetőségeket tudunk majd biztosítani azoknak a helyi vagy környékbeli munkavállalóknak, akik a logisztika, a vevőszolgálat vagy akár a projektmenedzsment területén képzelik el a jövőjüket egy stabil, munkavállaló-barát, multinacionális cégnél. Továbbá szeretnénk szoros együttműködést kialakítani a Soproni Egyetemmel, hogy az itt tanuló diákok számára is érdekes, hosszú távú lehetőségeket kínálhassunk” – mondta Rudasits Ákos, az Online Értékesítési Szervezet (OSO) vezetője.

Az Online Értékesítési Szervezet és a Globális Logisztikai Készletgazdálkodási Részleg (GOF) csapatai mostantól egymás mellett dolgoznak. Ez az izgalmas fejlesztés mérföldkövet jelent a kompetencia-központ létrehozásában és a magyarországi csapatok közötti szorosabb együttműködésben is.

„Úgy érzem, hogy beírtuk magunkat a VELUX történelmébe azzal, hogy egy új kompetencia-központot tudtunk létrehozni Magyarországon. Amikor összehozzuk az embereket, tapasztalatokat és ötleteket cserélünk, szélesítjük látókörünket. Szeretnénk a kompetencia-központ lehetőségeit teljes mértékben kiaknázni és a közös ötletelések útján új perspektívákat felfedezni. Nagyon támogató a közeg, a munkakapcsolatokon felül számos barátság is kötődött az évek alatt. A VELUX emberközpontú vállalat, ezért mindig emlékeztetjük magunkat, hogy az ellátáslánc mögött ott áll a kiválóságra törekvő ember” – tette hozzá a Streja Ilka Katalin, a GOF régióvezetője.

forrás: kisalföld

Előző cikk

Sharity-JYSK közös kampánya

Következő cikk

MNB új erdőtelepítési programja



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések