FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

VELUX – az építészek kedvence

A VELUX Commercial lett a legjobban teljesítő építőipari márka a német építészek voksai alapján. Novemberben, a Heinze építészplatform által megrendezett „Architects’ Darling® Awards” gálaesten a céget arany minősítéssel tüntették ki.

Az ipari-, kereskedelmi- és középületek számára természetes fényt, friss levegőt és szellőztetést biztosító megoldásokat kínáló VELUX Commercial a „Tetőbevilágítás / Nappali fény” kategóriában vehette át a legnépszerűbb gyártónak járó díjat. 

Ez a kitüntetés különösen értékes számunkra, mert építészek és tervezők véleményén alapszik – azokén, akik közvetlenül a termékeinkkel dolgoznak. Nagyszerű megerősítése annak, hogy sikeresen megtettük a lépést, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtó céggé váljunk az ipari-, kereskedelmi- és középületek piacán” – mondja Matthias Förster értékesítési vezető, aki az ünnepi gálán a győztesnek járó arany főnixet átvehette. „Ez azt mutatja, hogy ügyfeleink nagyra értékelik a támogatást a teljes építési folyamat során, a tervezéstől kezdve a szállításon keresztül a karbantartásáig.

"Az építészek kedvence" - Aranyérmes lett a VELUX Commercial az építőipari felmérésben

Az évente megrendezésre kerülő „Architects’ Darling® Awards” keretében, amelyet a német építőipar „Oscar-díjának” is neveznek”, idén 12. alkalommal választották ki az építőipar kedvenceit a Heinze felmérése alapján. Csaknem 2.000 építész és tervező szavazott, ami alapján 200 résztvevő gyártó 23 termékkategóriájában választották ki a győzteseket. 

forrás: proidea

Előző cikk

Újdonságok készház gyártóknak

Következő cikk

Ingka Csoport évértékeléseStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Szélessy György [78]

Szomorúan értesítjük olvasóinkat, hogy Szélessy György, az Életfa Emlékplakett Bronz fokozatával kitüntetett erdésztechnikus, az FM Erdőrendezési Szolgálat egykori…
Tovább

Gyászhír – Kenyeres Pál [80]

Mély fájdalommal értesítjük olvasóinkat, hogy Kenyeres Pál faipari gépészmérnök, erdésztechnikus, a hazai falemezipar és fakereskedelem jó ismert személyisége,…