FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

VELUX VKR-Award díjosztója

Minden évben januárban hirdetik ki azon munkatársak nevét, akik figyelemre méltó teljesítményükkel kitűntek a VELUX Magyarország Kft.-t is tulajdonló VKR Csoport közel 15 ezer kollégája közül.

Az idei évben tizenharmadik magyarként a peresztegi Raszipovits Péter, a hazai mérnökség vezetője kapta meg a különleges díjat. Elhivatottság, lojalitás, az elvégzett munka minősége és hatása, találékonyság, kezdeményező- és segítőkészség, valamint a munkatársakat is magával ragadó lelkesedés. Ezeket a szempontokat veszik górcső alá a dán kuratóriumban, amikor a kiemelkedő teljesítményt díjazzák. 

A cégcsoport alapítójának, Villum Kann Rasmussen születésének évfordulóján, január 23-án hirdettük ki a VKR-díjak nyerteseit. A díjazottak a vállalatcsoport bármely részlegéről és pozíciójából érkezhetnek. A maguk területén mind egyedit és kimagaslót alkotnak. Idén 13 kollégát díjaztak világszerte. A díjra nem lehet pályázni, hanem minden évben néhány kiválasztott alkalmazottnak ítélik oda  – kezdi a beszélgetést Szakács-Módos Eszter, a VELUX Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója. 

A hazai VELUX vállalat bővelkedik elkötelezett, tehetséges kollégákban. „Eddig tizenkét magyar munkatársunk vehette át a nívós díjat. Ez világszinten is rendkívüli teljesítmény. Kiválóan indul a 2024-es év” – tette hozzá az ügyvezető igazgató. 

Raszipovits Péter Szakács-Módos Esztertől vette át az elismerést. Fotó: VELUX

Raszipovits Péter 31 évvel ezelőtt gépmunkásként kezdte a pályáját a vállalatnál, innen jutott el vezetői pozíciójába. Minden feladatát teljes szívvel, hihetetlen rugalmassággal és motivációval végzi. Kiegyensúlyozott, konstruktív és nagyon együttműködő. Ezek a tulajdonságai a lelkesedésével párosulva sokat segítettek neki, hogy operátori pozícióból vezetői szerepkörbe kerüljön. Képes gyorsan kellemes és inspiráló légkört teremteni, ehhez a képességéhez pedig remek humor is társul. Péter empátiája számos kollégát segített át nehéz időszakokon.

A VELUX mint vállalat elfoglalja a szívének egy kis helyét. „Ő az a típusú alkalmazott, aki a VELUX-ot erős vállalattá és nagyszerű munkahellyé teszi. A VKR-díj nemcsak a díjazottnak járó megtiszteltetés, hanem a hazai vállalat valamennyi munkatársát is büszkeséggel töltheti el, hiszen közel 15 ezer kolléga közül vállalatunk egyik munkatársát díjazták kiemelkedő teljesítménye miatt. Különös öröm számomra, amikor egy vezetőt díjaznak, mivel az ő sikere nem valósulhatott volna meg a beosztottai és közvetlen munkatársai támogatása nélkül. Teljesítménye a csapatának a lenyomata. Mindenkit arra biztatok, aki kollégája, barátja, de akár csak ismerőse Péternek, hogy gratuláljon neki személyesen ehhez a teljesítményhez, mert nem mindennap fordul elő ilyen elismerés az ember életében” – zárja a beszélgetést Szakács-Módos Eszter. 

forrás: KISALFÖLD

Előző cikk

JYSK a Top 10 munkáltatók között

Következő cikk

Vándortábor Konferencia



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések