FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

WMF 2023 – Sanghaj

A Shanghai International Furniture Machinery & Woodworking Machinery Fair (WMF) 1986 óta az egyik legmeghatározóbb és legprofesszionálisabb faipari gépkiállítás a maga nemében Ázsiában.

Tekintettel az innovatív technológiák iránti növekvő keresletre a bútorgyártás és a fafeldolgozó ipar teljes ellátási láncában, a WMF 2018 óta évente egyszer a CIFF (Shanghai) kiállítással együtt a kínai Shanghai Hongqiao-ban (Sanghaj) kerül megrendezésre, hogy egyablakos beszerzési platformként szolgáljon az egész ipari ágazat számára, valamint a technológiai fejlesztések és üzleti ötletek kulcsfontosságú hálózati központjaként.

A WMF 2023. szeptember 5-8. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kiállítási és Kongresszusi Központban, Shanghai Hongqiao, Kína. A vásárra a világ minden tájáról érkeznek kiállítók, hogy bemutassák a legmodernebb berendezések és gépek teljes spektrumát, valamint a teljes megoldásokat.

Dong Zhouyi, a Kínai Erdészeti Gépgyártó Szövetségtől (CNFMA – China National Forestry Machinery Association) megkereste a FAGOSZ / FATÁJ titkárságot, hogy meghívja az érdeklődőket a szeptember 4-én tartott Nemzeti Faalapú Panelipari Fejlesztési Szemináriumra (National Wood-based Panel Industry Development Seminar), illetve a fenti szakkiállításra. Meglátásuk szerint ez egy nagyszerű lehetőség a kínai technológia-szállítók és a magyar fafeldolgozók és bútoripari szereplők közötti együttműködés kialakítására és a tapasztalatcsere javítására.

szerk/ford: Tóth János, forrás: WMF / CNFMA

Előző cikk

ENSZ erdészeti podcast #2

Következő cikk

Erdőmánia - 4. rész



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések