FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

IMM Köln 2024 – újra januárban

A koelnmesse bejelentése szerint az imm cologne 2024 ismét a szokásos januári időpontban kerül megrendezésre. Idén az imm kivételesen júniusban nyitja meg kapuit.

A dolog eldőlt: jövőre az imm cologne a szokásos januári időpontban kerül megrendezésre. A koelnmesse által megadott időpont: 2024. január 14. vasárnap és 18. csütörtök között. A helyszín változatlanul a kölni kiállítási központ marad. 

Idén, a világjárvány szünete után, a vásár júniusban imm Spring Edition néven kerül megrendezésre. Az így elindított új koncepciót azonban folytatni fogják. Így az imm Cologne 2024, akárcsak a 2023. júniusi különleges esemény, a hatékony üzletre összpontosít, a futási időhöz igazítottan és a szaklátogatókra összpontosítva.

Gerald Böse, a Koelnmesse vezérigazgatója: "Az iparággal és az érintett szövetségekkel szoros konzultációt folytatva nagy örömmel jelentjük be, hogy az imm cologne 2024-től visszatér a hagyományos januári időponthoz. Az év eleji lendület tökéletes alkalom arra, hogy az ipar és a kereskedelem összefogjon, hogy közösen alakítsuk a jövő élő világát."

A Német Bútoripari Szövetség (VDM) elnöke, Elmar Duffner hasonlóan pozitívan vélekedik:

"Üdvözöljük, hogy hamarosan döntés születik a jövőbeli immunitás időpontjáról. Ez megkönnyíti gyártóink számára a tervezést. Az évtizedek óta bevált januári időpont a legnagyobb támogatottságot élvezi az iparágban."

Minden más marad

A júniusi imm Spring Edition által beharangozott utazás folytatódik, és a vásár továbbra is változóban van. A kiállítók és a látogatók egy új, megváltozott imm cologne 2024-re számíthatnak. Matthias Pollmann, a Koelnmesse bútor, lakberendezés és design szakterületének vezetője kifejtette: “A legfontosabb piaci szereplők találkozója nemcsak a kiállítóknak és a látogatóknak kínál kiváló lehetőségeket saját üzleti tevékenységük bővítésére és kapcsolatépítésre, hanem aktív szerepet játszik az ötletek generálásában és a trendek meghatározásában is. A jövőben az imm cologne a teljes belsőépítészeti világot érintő belső és külső témák inspirációs forrásának tekinti magát.”

Az imm cologne továbbra is szakvásár marad, de a végfogyasztóknak lehetőségük lesz meghívás alapján meglátogatni a vásárt.

imm Spring Edition – különleges kiadás

Először azonban a hangsúly az imm Spring Edition koncepcióján van. A nemzetközi lakberendezési vásár különleges kiadása alig öt hónap múlva nyitja meg kapuit. Az egyedülálló üzleti lehetőségek mellett az imm Sping Edition különösen meggyőző, mivel a belsőépítészeti ágazat ki-ki-ki számára szervezett kapcsolatépítő esemény.

szerk/ford: Tóth János, forrás: IMM

1 megjegyzés
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Ausztria: Piaci radar fűrész- és falemezipar (2023. 1. negyedév)

Következő cikk

Top Employer díjat nyert a JYSK



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések