FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Újabb három Jysk üzlet újult meg

Három új áruházát újította meg a JYSK júliusban: a paksi, a gyulai és a dunaharaszti egységek is megfiatalodva, 3.0-ás koncepciójának megfelelve várja a vásárlókat. Dunaharasztiban pedig egy különleges, jótékony célú együttműködés is kapcsolódott az újranyitáshoz: a Sharity jótékonysági platformnak köszönhetően egy helyi szervezetet támogatott a JYSK 500 ezer forinttal.

Az új áruházak nyitása mellett folyamatosan megújulnak, felfrissülnek a JYSK meglévő üzletei is. Legutóbb jelentős mérföldkőhöz érkezett az újranyitások sora: világszerte a 2000. JYSK áruház újult meg Gödöllőn. A JYSK célja ugyanis, hogy 2024 végéig mind a 3200 üzletét felújítsa a 3.0-ás koncepció mentén. Magyarországon pedig 2023. augusztus végéig összesen 67 áruház üzemel majd az új koncepciónak megfelelően. A felújított üzletek sorához csatlakozott júliusban a paksi, dunaharaszti és gyulai egység is.

A 3.0-ás koncepció jegyében az áruházak új világítást kaptak és egyszerűbbé vált a sorok közötti navigáció. A bútorok közötti eligazodást 3 bemutató-szoba segíti, a dekorációs kellékek és kiegészítők pedig még nagyobb területet kaptak. Az alvás szakértőjeként a JYSK külön matrac-stúdiót is kínál ezekben az üzletekben, ahol a vásárlók otthonos környezetben nem csupán tanácsokat kapnak, de ki is próbálhatják a termékeket.

Jó ügyet segít a dunaharaszti üzlet

A JYSK-nél hagyománya van annak, hogy az áruháznyitásokat vagy újranyitásokat valamilyen jótékonysági akció kíséri, így volt ez a dunaharaszti újranyitás esetében is. A jótékonysági felhívásra helyi civil szervezetek jelentkezését várták, a különleges adományozásban pedig a Sharity platform segítette a JYSK-öt. Végül tíz pályázat érkezett be, a nyertes kiválasztásában pedig, szavazással bárki részt vehetett a Sharity felületén. A győztes a Szigetszentmiklósi Nagycsaládosok Egyesülete alapítvány lett, akikre több mint 600 egyéni szavazat érkezett. A szervezet a nyeremény egy részét az egyesület tagcsaládjainak ajánlja fel, de az egyesület székhelyére is terveznek új bútorokat venni, továbbá melegétel-osztáshoz is felhasználják majd az utalvány összegéből megvehető kellékeket.

Az újranyitás napján az adományátadást egy beszélgetés is színesítette az Irigy Hónaljmirigy zenekar tagjaival.

forrás: JyskNewsRoom

Előző cikk

Mátravasút újraindul

Következő cikk

Fegyverszekrény tölgyfából, feketediófából



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Mesterember leszek – kárpitos

Felvételről megtekinthető Mesterember leszek 2024.04.20-i adása! A kollégáink és tanulónk bemutatja a kárpitos szakmai szépségét, hasznosságát, szerteágazó jelenlétét…