FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Dr. Molnár Sándor Emlékdíjasok

Barátai, munkatársai és munkásságának tisztelői elismeréseként hozták létre a Molnár Sándor Emlékalapot a Faipari Egyetemi Kutatásért Alapítvány keretében. Az Emlékdíjat a Soproni Egyetem Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar diplomaátadó 2023. július 13-án tartott ünnepségén kapták meg a díjazottak.

Dr. Molnár Sándor Karunk egykori dékánja és a Faanyagtudományi Intézet igazgatója 2014 decemberében, életének 70-ik évében elhunyt. Barátai, munkatársai és munkásságának tisztelői elismeréseként létrehozták a Molnár Sándor Emlékalapot a Faipari Egyetemi Kutatásért Alapítvány keretében. Az alap célja, hogy elismerje a kar azon hallgatóinak tevékenységét, akik tanulmányaik folyamán a faipar fejlesztéséért végeznek tudományos munkát, illetve akik az Emlékalap fennmaradásában tevékenyen részt vesznek. A bronz emlékplakett formájában történő elismerést az idei évben

Tanulmányai során végzett tudományos tevékenységéért:

  • Schantl István: számos kutatás és OTDK részvevője, “Új Nemzeti Kiválóság Program” pályázatának díjazottja, “Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj” nyertese, aki jelenlegi Faipari Mérnök MSc. és Mérnöktanár MA tanulmányai mellett a Soproni Egyetem, Központi Vizsgáló Laboratóriumának vizsgáló mérnöke

A Molnár Sándor Emlékalap létrehozása és működtetésé terén végzett érdemeiért:

  • Mőcsényi Miklós: a Faipari Egyetemi Kutatásért Alapítvány egyik első támogatója, egykori elnöke, az Emlékalapnak jelenleg és az elmúlt években is magánszemélyként a legnagyobb támogatója.
  • Tóth Kázmér: kezdetektől az Alapítvány és az Emlékalap támogatója. Az Emlékalap megalakulásakor önként ajánlotta fel az emlékplakettek elkészítését, amelyek megvalósítását azóta is minden évben társadalmi munkában végez.

Forrás: Faipari Egyetemi Kutatásért Alapítvány
Molnár Sándor Emlékalap

Előző cikk

EB Blue Book gyakornoki program

Következő cikk

Diplomaosztó a Faipari Mérnöki és Kreatívipari Karon



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések