FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

MI – a jó alvásért

Mesterséges intelligenciával a jó alvásért – megkezdődtek a hazai bevezetés előkészületei a Magyar Alvás Szövetségnél.

Az életmódhoz kapcsolódó mesterséges intelligencia alkalmazások széles körben terjednek a világon. A rendszer hatalmas előnyöket kínál az alvás egészségügy területén is a hagyományos módszerekhez képest, mivel minden korábbinál több és részletekre kiterjedő információkat tud feldolgozni. Ilyen rendszer bevezetésén dolgoznak – elsőként Magyarországon – a Magyar Alvás Szövetség alvás orvosi intézetében, a Benyovszky Orvosi Központban.

Miközben egyre több nemzetközi kutatóintézet és alvás laboratórium – akárcsak a budapesti – alaposan tanulmányozzák a mesterséges intelligencia alkalmazásának tudományos feltételeit, szigorú kontrollokat és megfelelési szabályokat alakítanak ki. – A mesterséges intelligencia már most is segítséget nyújt az alvás egészségügy területén – hangsúlyozza G. Németh György, a Magyar Alvás Szövetség elnöke. – A jövőben a mesterséges intelligencia vezérelheti többek között a precíziós orvoslást, és ezzel a betegellátás új korszakát nyitja meg. A mesterséges intelligencia megoldások mielőbbi gyakorlati alkalmazását szorgalmazza a Magyar Alvás Szövetség -, amely logikus lépés az alvás egészségügy területén mindazok számára, akik olyan összefüggéseket keresnek, amelyek segíthetnek előre jelezni az alvással kapcsolatos információkat, sőt a kapcsolódó egészségügyi kockázatokat is annak érdekében, hogy jobban aludjanak az emberek – hangsúlyozza a Magyar Alvás Szövetség közleménye.

A Cardo támogatja az Ön kényelmes és nyugodt alvását! Látogasson el üzleteink egyikébe, ahol ingyenes szaktanácsadással várjuk, vagy nézzen körül weboldalunkon: https://cardo.hu/

A Cardo Kft. a Magyar Alvás Szövetség megkülönböztetett szakmai partnere.

forrás: Cardo Kft.

Előző cikk

Szarvasbőgés-hallgató túrák hazánk erdeiben

Következő cikk

IKEA - már Pécsett is



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések