FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COSMO Business Coffee

Digitalizációra hangolva – modernizált vállalatirányítási és üzleti folyamatok / A COSMO CONSULT szervezésében 2023. október 19-én meghívjuk egy reggelivel egybekötött, félnapos szakmai rendezvényre, ahol bemutatjuk, hogy milyen lehetőségeket tartogat a digitalizáció ma a cégeknek, ha szeretnének javítani, digitalizálni és gyorsítani a működésükön!

Egy kötetlen hangulatú eseményre invitáljuk az érdeklődőket Sopronba, aminek keretében bemutatjuk, hogy milyen Microsoft üzleti megoldások és folyamatoptimizálási gyakorlatok tehetnek egy vállalatot még sikeresebbé! Sok szeretettel várjuk Önt is a soproni rendezvényünkön!

Helyszín: Ligneum Látogatóközpont (Soproni Egyetem)
Időpont:
2023. október 19.

Részletes program és regisztráció itt.

Kiknek ajánljuk az eseményt?

Mindenkinek, aki azt gondolja, hogy elkerülhetetlenül fontos egy cég életében a digitalizáció.
Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy cége előrelépne a folyamataik optimalizálásában.
Mindenkinek, akiket érdekel, hogy mit tud ma a Microsoft egy üzleti vállalkozásnak nyújtani.
Mindenkinek, aki szeretné cégét a növekedés és a fejlődés útján látni.

Microsoft üzleti alkalmazások és folyamatoptimalizálás

A rendezvényre minden céget nagy szeretettel várunk, akit érdekelnek a Microsoft vállalatirányítási, ügyfélkapcsolatkezelő és analitikai megoldásai. Partnercégünk, az SLR Advantage Kft. pedig betekintést ad a vállalati folyamatok optimalizálásának fontosságáról.

Várjuk Önt is szeretettel!

Legyen a vendégünk Sopronban, és nézze meg mit kínál a Microsoft a hazai KKV-knak
Legyen a vendégünk Sopronban, és nézze meg mit kínál a Microsoft a hazai KKV-knak / Microsoft üzleti alkalmazások minden célra

Sopronban, egy kötetlen rendezvényen fogjuk bemutatni, hogy milyen lehetőségei vannak ma egy cégnek, ha a Microsoft üzleti alkalmazásaira szeretne váltani. Legyen szó vállalatirányítási rendszerekről, ügyfélkapcsolat kezelő rendszerekről, riportolásról vagy bármilyen más egyedi igényre szabott megoldásról, a Microsoft termékpalettáján minden cég megtalálhatja, amire szüksége van.

Vállalatirányítási megoldás a Microsofttól
Vállalatirányítási megoldás a Microsofttól / Bemutatjuk a Business Centralt!

A Microsoft legnépszerűbb vállalatirányítási megoldása, ami a kisvállalatoktól egészen a nagyobb, komplex működésű cégekig megállja a helyét a piacon. Integráltan kezeli az alábbi folyamatokat:Pénzügy, Számvitel, Tárgyi eszközök, Értékesítés és marketing, Beszerzés, Raktár és készlet, Termelés, Szerviz, Projektek, Erőforrástervezés.

Ezekről is fogunk beszélgetni a rendezvényen!

Folyamatoptimalizálás felsőfokon
Folyamatoptimalizálás felsőfokon / Üzemszervezés, termelés logisztika, üzemi számítások

Miért fontos a folyamatok átlátása, összefogása, és javítása? Hogyan valósítható ez meg, és milyen megtérülést hozhat egy cégnek? Az SRL Advantage számtalan ipari folyamatfejlesztési projektben vett már részt kis- és nagyvállalatoknál egyaránt. Hogyan valósítható meg a belső folyamatok kialakítása, a munkatársak oktatása, a gyártási idő, illetve a szállítóképesség javítása a hatékonyságnövelés érdekében? Erre is választ kaphat a rendezvényen!

Vezetői riportok - hatékony döntéstámogatás
Vezetői riportok – hatékony döntéstámogatás / Bemutatkozik a Power BI

Ön is szeretné cégének riportolását egységesíteni? Szeretné a riportok előállítására szánt időt redukálni azért, hogy az információkon alapuló döntésekre, az elemzésekre tudjon fókuszálni? Több forrásból származó információkat szeretne felhasználni a döntéseinek meghozatalához?

Ha a válasza igen, akkor várjuk szeretettel a rendezvényünkön, ahol bemutatjuk a Power BI-ban rejlő lehetőségeket!

Részletes program és regisztráció itt.

forrás: CosmoBusiness

Előző cikk

Év Kilátója / Év Turistaháza

Következő cikk

Rétegeltlemez gyár épül Vásárosnaményban



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések