FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faépítészeti Nyílt Napok – meghívó

Az ÉVOSZ-MAKÉSZ tagszervezete, a Németh-Fa Kft, nyílt napokat rendez Lentiben, 2023. október 19-20-án, mely eseményre ezúton meghívják Önt és munkatársait, ismerőseit.

A programra építtetőket, ingatlan fejlesztőket, beruházókat, építészeket, mérnököket, építőipari kivitelezőket, épület gépészeket, épület energetikusokat, faipari szakembereket, klímavédelmi szakértőket várnak!

Helyszín a Németh-fa Kft üzeme Lentiben, ahol az üzemlátogatáson bemutatásra kerül a rönktől a robot technológiát is használó nyílászáró, készház, padló, és egyéb faipari termék gyártása! 

A november 1-től hatályos Épületenergetikai rendelet alapján készülő Energia tanúsításban a CO2 kibocsátás mértékét is közölni kell. Most még nem hatályos, de belátható időn belül az építési termékekben a CO2 lekötés mennyiségét is közölni kell, és így a CO2 mérleget is könnyebben ki lehet majd számolni. Az már látszik, hogy fa építési termékek minél szélesebb körben történő használata nélkül, nem lehet elérni az elvárt követelmény szintet.

A Németh-Fa Kft. jóval előbbre jár a CO2 lekötés és kibocsátási értékek tekintetében. Kárpáti József október 19-i előadásában a Németh-fa környezettudatos technológiájáról, a CO2 mérlegükről, az előttünk álló klímavédelmi építőipari kötelezettségekről fog tájékoztatást adni!! 

20-án Bíró Péter egyetlen magyar diplomás épületbiológus tart érdekes előadást, a bio építészetről, ami növényi alapanyagokból készült CO2 lekötést, egészséges tereket biztosító, akár toronyház, 100 lakásos társasház, és a Németh-fa termékei építhetők. 

Az előadások és üzemlátogatás mellett az épülő környezettudatos lakópark megtekintése a program!

(x) Németh-Fa Kft.

Előző cikk

IKEA eredmények

Következő cikk

Fűrészáru külforgalom 2015-2022.



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések